Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Pariwisata Eropa Pariwisata Eropa Jerman Investment News wong tanggung jawab Sustainable Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Maskapai Lufthansa Group nawakake tarif netral CO2 anyar

Maskapai Lufthansa Group nawakake tarif netral CO2 anyar
Maskapai Lufthansa Group nawakake tarif netral CO2 anyar
ditulis dening Harry Johnson

Test run diwiwiti ing Skandinavia kanggo penerbangan sing dilakokno dening Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines lan Brussels Airlines

Grup Lufthansa luwih ngembangake CO2-nawarake pesawat netral, nggawe lelungan sustainable luwih gampang tinimbang sadurunge. Kanggo pisanan, Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines lan Brussels Airlines nawakake tarif anyar sing wis kalebu CO lengkap2 ganti rugi ing rega.

80 persen offset ditindakake liwat proyek perlindungan iklim berkualitas tinggi lan 20 persen liwat panggunaan bahan bakar penerbangan sing lestari (SAF). Ing proyek pilot, sing diluncurake dina iki, Green Fare anyar bakal ditawakake kanggo kabeh tamu sing pesen penerbangan saka Denmark, Swedia lan Norwegia.

The Klompok Lufthansa minangka grup penerbangan internasional pisanan sing nawakake para pelanggan 'tambang ijo' sing kapisah kanggo CO2-neutral mabur karo SAF.

Tarif Ijo saiki ditampilake bebarengan karo tarif sing dikenal (Ringan, Klasik, Flex) minangka pilihan tarif tambahan ing layar pesenan online langsung sawise pilihan penerbangan. Penawaran anyar kasedhiya ing Kelas Ekonomi lan Kelas Bisnis kanggo penerbangan ing Eropa. Beya anyar uga kalebu pilihan rebooking gratis, uga status ekstra lan mil penghargaan. Miwiti ing musim gugur, mitra agensi travel ing Skandinavia uga bakal nawakake Green Fare anyar.

"Kita pengin nggawe CO2-neutral mabur prakara mesthi ing mangsa. Kanggo tujuan iki, kita wis nawakake tamu kita sawetara layanan paling lengkap lan terus-terusan ngembangaken iki luwih. Saiki, kita nawakake 'tambang ijo' khusus kanggo pisanan, sing wis kalebu ngimbangi lengkap CO pesawat.2 emisi liwat bahan bakar penerbangan sustainable lan proyèk pangayoman iklim certified, wis ditempelake ing rega. Wong ora mung pengin mabur lan nemokake jagad iki - dheweke uga pengin nglindhungi. Kita didorong dening kabutuhan kanggo ndhukung para pelanggan kanthi tawaran sing tepat, "ujare Christina Foerster, Anggota Dewan Eksekutif Grup Lufthansa, tanggung jawab kanggo Merek lan Kelestarian.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Wide sawetara tawaran kanggo lelungan sustainable

Grup Lufthansa nawakake macem-macem penawaran lan layanan lelungan sing lestari marang para tamu, sing tambah akeh dikarepake. Musim semi iki, pilihan saka CO2mabur -neutral iki Integrasi langsung menyang pesenan pesawat online kanggo pisanan. Sajrone proses pesenan, pelanggan diwenehi pilihan kanggo ngimbangi CO2 emisi penerbangan kanthi bahan bakar penerbangan sing lestari lan proyek perlindungan iklim sing disertifikasi, sawise milih tiket. Akeh tamu njupuk kauntungan saka kesempatan iki. Pelanggan Lufthansa lan SWISS saiki uga bisa ngimbangi CO2 emisi penerbangan langsung ing pesawat. Opsi kasebut ditampilake ing sistem hiburan onboard ing penerbangan sing dipilih. Miles & More uga nawakake pelanggan pilihan kanggo ngimbangi CO individu2 imbangan pesawat mung kanthi nggunakake penghargaan miles liwat app. Pesawat saka Frankfurt am Main menyang New York ing Kelas Ekonomi, contone, bisa diimbangi kanthi sethithik 1,150 mil penghargaan.

Strategi sing jelas kanggo masa depan sing lestari

Grup Lufthansa nanggung tanggung jawab kanggo perlindungan iklim sing efektif kanthi dalan sing jelas menyang CO2 neutrality: Ing 2030, CO net perusahaan dhewe2 emisi bakal dikurangi setengah dibandhingake karo 2019, lan ing taun 2050, Grup Lufthansa pengin entuk CO netral2 imbangan. Kanggo tujuan iki, perusahaan gumantung marang modernisasi armada sing cepet, optimasi terus-terusan operasi penerbangan, panggunaan bahan bakar penerbangan sing lestari lan tawaran inovatif kanggo para pelanggan kanggo nggawe CO penerbangan.2 -netral.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...