Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Hawaii News wong Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Dispatchers Hawaiian Airlines ngratifikasi kontrak 5 taun anyar

Dispatchers Hawaiian Airlines ngratifikasi kontrak 5 taun anyar
Dispatchers Hawaiian Airlines ngratifikasi kontrak 5 taun anyar
ditulis dening Harry Johnson

Dispatchers Hawaiian Airlines, sing diwakili dening Transport Workers Union (TWU) Local 592, wis ngratifikasi kontrak 5 taun sing nyedhiyakake kenaikan upah sing signifikan lan tunjangan kerja liyane, perusahaan ngumumake dina iki.

"Pengirim kita terus nduwe peran penting ing mburi tantangan operasional sing sukses sing ditimbulake dening pandemi nalika mbantu kita njaga keandalan jadwal lan ketepatan wektu sing unggul ing industri," ujare Jon Snook, wakil presiden eksekutif lan kepala pejabat operasi. Hawaiian Airlines.

"We are pleased kanggo ngratifikasi persetujuan sing ngenali akeh kontribusi kanggo perusahaan kita amarga kita mulihake luwih saka layanan kita lan pindhah menyang Recovery lengkap."

The Union buruh transportasi makili luwih saka 65,000 buruh penerbangan AS, kalebu 55 ing Hawaiian Airlines.

Hawaiian Airlines minangka operator penerbangan komersial paling gedhe menyang lan saka negara bagian Hawaii ing AS. Maskapai iki minangka maskapai komersial paling gedhe nomer sepuluh ing Amerika Serikat, lan adhedhasar ing Honolulu, Hawaii.

Hawaiian Airlines ngoperasikake hub utama ing Bandara Internasional Daniel K. Inouye ing pulo Oahu lan hub sekunder metu saka Bandara Kahului ing pulo Maui. 

Maskapai iki uga njaga pangkalan kru ing Bandara Internasional Los Angeles.

Hawaiian Airlines ngoperasikake penerbangan menyang Asia, Samoa Amerika, Australia, Polinesia Prancis, Hawaii, Selandia Baru, lan daratan Amerika Serikat.

Hawaiian Airlines diduweni dening Hawaiian Holdings, Inc.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...