Airlines Warta cepet

Southwest Airlines ngluncurake beya anyar kanthi kridit sing bisa ditransfer

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Southwest Airlines Co. dina iki ngumumake peluncuran Wanna Get Away Plus™, produk tarif anyar sing nambahake fleksibilitas, opsi, lan hadiah liyane kanggo jajaran tarif operator. Pelanggan saiki bisa pesen tiket Wanna Get Away Plus kanggo kabeh lelungan ing Southwest.com lan Southwest Airlines® app.

"Minangka lelungan saya bali menyang langit, kita ngerti manawa keluwesan sing ditambahake lan pilihan sing luwih gedhe luwih penting kanggo Pelanggan tinimbang sadurunge," ujare Jonathan Clarkson, Wakil Presiden Pemasaran, Kesetiaan, & Produk kanggo Southwest Airlines. "Kanthi Wanna Get Away Plus, kita seneng nawakake produk rega murah anyar sing nambah jajaran tarif Southwest lan menehi luwih akeh pilihan kanggo Pelanggan, nalika njaga kabeh keuntungan sing dingerteni lan disenengi Pelanggan babagan tarif sing wis ana, lan malah nambah sawetara sing anyar."


Keluwesan luwih

Saliyane keuntungan sing ditawakake ing kabeh tarif Southwest, kalebu rong tas dipriksa gratis, ora ana biaya pangowahan, lan TV/film/pesen gratis, Wanna Get Away Plus nawakake kredit penerbangan sing bisa ditransfer, keuntungan anyar sing ngidini Pelanggan nransfer penerbangan sing ora digunakake. kredit kanggo lelungan liyane kanggo nggunakake mangsa.

Wanna Get Away Plus nyedhiyakake luwih akeh keluwesan liwat owah-owahan sing dikonfirmasi ing dina sing padha lan siyaga ing dina sing padha, ngidini Pelanggan nggawe owah-owahan ing dina sing padha menyang penerbangan tanpa prabédan rega ing tarif dhasar. Kajaba iku, Pelanggan duwe daya entuk luwih akeh tinimbang tarif Wanna Get Away kanthi Ganjaran Rapid 8X® TCTerms.

Perks liyane

Southwest uga nambah keuntungan kanggo Kapan wae lan Pilih Bisnis® rego. Tarif iki saiki duwe keuntungan kredit penerbangan sing bisa ditransfer sing padha karo Wanna Get Away Plus, lan tarif kapan wae saiki entuk EarlyBird Check-In, Priority Lane, lan Express Lane8 keuntungan. Anggota Tier (A-List / A-List Preferred Customers) saiki nampa owah-owahan sing dikonfirmasi ing dina sing padha saliyane siyaga ing dina sing padha.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Lan ora mung kuwi. Pelanggan sing sadurunge tuku tiket kanggo lelungan ing utawa sawise 17 Mei 2022, uga bakal ngalami keuntungan anyar. Iki tegese kabeh karcis Business Select lan Anytime kanthi otomatis nampa tunjangan kasebut, lan Wanna Get Away® sing duwe tiket saiki bisa nganyarke menyang Wanna Get Away Plus.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...