Maskapai lan Bandara ngedongkrak Teknologi Informasi

Maskapai lan Bandara ngedongkrak Teknologi Informasi
Maskapai lan Bandara ngedongkrak Teknologi Informasi
Avatar saka Harry Johnson
ditulis dening Harry Johnson

Bandara lan maskapai ngalami paningkatan biaya IT ing 2023 dibandhingake taun sadurunge.

Data industri paling anyar ngandhakake yen bandara lan maskapai ngalami paningkatan biaya IT dibandhingake taun sadurunge, kanthi kira-kira $10.8 milyar lan $34.5 milyar.

Salajengipun, luwih saka rong pertiga CIO bandara lan maskapai ngarep-arep tuwuhing belanja IT ing saindhenging taun 2024.

Utamane, bandara uga nyedhiyakake proporsi sing luwih dhuwur saka revenue kanggo investasi IT ing taun 2022 lan 2023, sanajan ing tengah-tengah kenaikan permintaan lelungan, sing nuduhake peran penting sing bakal ditindakake teknologi kanggo mbentuk masa depan industri perjalanan.

miturut SITALaporan Air Transport IT Insights kanggo 2023, prioritas investasi paling dhuwur kanggo CIO penerbangan kalebu ngetrapake perjalanan penumpang sing nggunakake biometrik, nggunakake data kanggo ningkatake efisiensi operasional, lan nggunakake solusi ijo kanggo ngoptimalake konsumsi energi lan nyuda emisi.

Ing taun 2023, luwih saka 50% maskapai lan bandara wis nggunakake solusi IT kanggo nambah efisiensi sajrone check-in, tag bagasi, lan proses asrama. Teknologi biometrik saya tambah akeh diadopsi kanggo ngenthengake kemacetan, kanthi 70% maskapai diramalake bakal ngetrapake manajemen ID biometrik ing taun 2026, dene 90% bandara aktif nandur modal ing program utawa riset lan pangembangan penting sing ana gandhengane karo biometrik.

Kanggo nambah efisiensi operasional lan nyilikake gangguan, CIO aktif golek solusi inovatif kanggo operasi bebarengan karo kemajuan pangolahan penumpang. Nganggo solusi IT kayata intelijen bisnis (BI), intelijen buatan, lan enggo bareng data, CIO ngarahake nyepetake proses kanggo penumpang lan staf nalika njaga efektifitas operasional.

Ing telung taun sabanjure, industri penerbangan bakal nggawe investasi teknologi paling gedhe ing Business Intelligence (BI), kanthi 73% maskapai nindakake program utama. Mayoritas bandara lan maskapai saiki nglumpukake lan nggabungake data, lan saiki wis dadi intelijen buatan generatif (AI) lan pembelajaran mesin kanggo nggunakake data iki lan entuk wawasan sing migunani. Amarga nambah efisiensi operasional liwat panggunaan data dianggep minangka tantangan bisnis sing signifikan dening umume pemain industri, logis yen 97% maskapai lan 82% bandara ngrancang nandur modal ing AI ing taun 2026.

Amarga panjaluk penumpang kanggo lelungan udhara terus mundhak, tekan tingkat ngluwihi angka pra-pandemi ing wilayah tartamtu, maskapai penerbangan lan bandara njupuk pelajaran penting saka kemacetan lan gangguan sing dialami ing rong taun kepungkur. Liwat panggunaan alat enggo bareng data lan analitik sing luwih maju, dheweke bisa nggabungake macem-macem pemangku kepentingan lan nemokake kemungkinan kanggo ningkatake efisiensi lan operasi sing luwih ramping. Solusi inovatif kayata manajemen bandara total lan BI kanggo pangolahan penumpang nawakake wawasan wektu nyata babagan manajemen aset lan aliran penumpang, nguatake bandara lan maskapai supaya bisa ngatasi gangguan kanthi cepet lan bebarengan.

Smart IT kanggo nambah kelestarian

Kelestarian minangka prioritas utama, kanthi industri fokus kanggo nggayuh target pengurangan karbon sing signifikan lan tundhuk karo peraturan emisi. CIOs aktif ngupaya solusi teknologi sing bisa nyuda emisi kanthi efektif.

Ing taun 2026, panggunaan IT kanggo ningkatake operasi penerbangan lan turnaround pesawat samesthine bakal ditindakake luwih saka 90% maskapai. Swara setengah saka wong-wong mau wis nggabungake sistem IT kanggo ngoptimalake macem-macem aspek penerbangan, kalebu taxiing pesawat, lepas landas/pendaratan, lan fase pelayaran. Salajengipun, meh kabeh maskapai ngarepake solusi IT iki bisa digunakake kanthi lengkap ing taun 2026.

Operator bandara menehi prioritas sistem manajemen bangunan lan energi kanggo entuk pangerten lengkap babagan emisi lan ngenali kesempatan kanggo nyuda emisi. Investasi ing sistem manajemen energi digambarake bakal ngalami tingkat pertumbuhan paling dhuwur ing antarane kabeh inisiatif kelestarian bandara, kanthi luwih saka setengah bandara ngrancang kanggo ngetrapake sistem kasebut ing taun 2026.

Ing wawasan saka goal kanggo nggayuh emisi CO2 net-nol ing taun 2050, maskapai lan bandara nindakake langkah-langkah penting kanggo nyuda jejak karbon. Dheweke ngrampungake solusi digital kanggo ngawasi lan ngoptimalake panggunaan energi lan emisi kanthi tepat.

About penulis

Avatar saka Harry Johnson

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...