Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Canada Warta Pamrentah Investment News wong tanggung jawab Keslametan Sustainable Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Connect Airlines nampa Interstate Scheduled Airline Certificate

Connect Airlines nampa Interstate Scheduled Airline Certificate
Connect Airlines nampa Interstate Scheduled Airline Certificate
ditulis dening Harry Johnson

Connect bakal makarya kanthi rapet karo FAA kanggo ngrampungake proses sertifikasi kanthi sukses, banjur njaluk wewenang Kanada

Connect Airlines announced dina sing wis ditanggepi sertifikat penak lan kabutuhan dening Departemen Perhubungan AS (DOT). Sertifikat kasebut ngidini Connect kanggo melu transportasi udara sing dijadwalake antar negara bagian yen wis rampung Administrasi Penerbangan Federal (FAA) sing dibutuhake. Proving run dijadwalake diwiwiti tanggal 18 Juli 2022, lan suwene kira-kira patang minggu.

DOT uga nyetujoni sertifikat Connect sing menehi wewenang transportasi udara sing dijadwalake manca. Sertifikat asing bakal dianugerahi kanthi resmi sawise ditinjau kapisah dening Gedung Putih.

"Kita matur nuwun marang Administrasi lan tim Departemen kanggo kapentingan lan rajin kanggo mindhah aplikasi kita maju. Tonggak penting iki ngidini kita menehi pengalaman perjalanan sing luwih cerdas lan luwih lestari, "ujare John Thomas, CEO, Sambungake Airlines.

"Mlaku ing tahap iki ora bakal bisa ditindakake tanpa karya sing luar biasa saka kabeh tim sajrone taun kepungkur. Kita ngarep-arep ngrampungake proses regulasi karo FAA lan DOT kanggo mesthekake yen layanan sing ditundha bakal nyukupi janji marang penumpang.

Sambungake bakal bisa rapet karo FAA kanggo ngrampungake proses sertifikasi kanthi sukses, banjur njaluk wewenang Kanada sadurunge miwiti layanan sing dijadwalake antarane bandara pusat kutha Billy Bishop (YTZ) Toronto lan bandara O'Hare (ORD) lan Philadelphia (PHL) Chicago.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Wiwit diluncurake, pesawat Connect bakal ngasilake emisi karbon nganti 40% luwih murah tinimbang jet regional AS sing diganti lan uga menehi pengalaman penumpang sing unggul. Connect uga rencana dadi maskapai penumpang nol-emisi pisanan ing AS liwat pesenan sing diumumake bubar karo Universal Hydrogen kanggo pesawat bertenaga hidrogen.

"Penerbangan jet regional makili ~40% saka total keberangkatan AS. Dadi, adaptasi lan ngetrapake teknologi sing ana kanggo nyuda jejak karbon kanthi dramatis minangka dhasar kanggo AS nggayuh tujuan iklim, "ujare Thomas.

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...