Porter Airlines duwe Wakil Presiden Eksekutif anyar

Palmer
Avatar saka Juergen T Steinmetz
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Rob Palmer mung ditunjuk ing Porter Airlines berbasis Kanada. Dheweke sadurunge dadi wakil presiden ing The Calgary Airport Authority

#porterairlines #toronto

Porter Airline minangka maskapai Kanada sing kantor pusat ing Bandara Billy Bishop Toronto City ing Kapuloan Toronto ing Toronto, Ontario, Kanada. Diduweni dening Porter Aviation Holdings, Porter Aviation Holdings Inc. dikontrol dening: Kulawarga penerbangan Deluce-karo Robert, sedulur Peter, putra Michael, lan liya-liyane wis dadi pemilik lan / utawa eksekutif karo Air Ontario, Canada 3000, lan maskapai liyane.

Airlines Porter dina iki ngumumake yen Rob Palmer wis gabung karo perusahaan kasebut minangka wakil presiden eksekutif lan pejabat keuangan sing anyar. 

Palmer nduweni latar mburi industri sing kuat, paling anyar karo The Calgary Airport Authority minangka wakil presiden, komersial, strategi, lan kepala pejabat keuangan. Tanggung jawabe kalebu perencanaan jangka panjang, syarat modal, penganggaran, kontrol internal, perbendaharaan, lan pelaporan. Pengalaman iki nglengkapi wektu sadurunge ing WestJet minangka wakil presiden lan pengontrol. 

"Rob wis cetha ngerti operasi bandara lan keuangan maskapai, lan kita nyana entuk manfaat saka kawruh ing wilayah iki,"Sa Michael Deluce, CEO, Porter Airlines. "Wektu ing WestJet teka ing wektu sing cepet berkembang, padha karo kahanan saiki ing Porter nalika kita berkembang dadi operator Amerika Utara. We welcome Rob minangka anggota anyar lan rego saka tim kita.

Palmer duwe luwih saka 20 taun perusahaan umum, pasar modal, pengalaman manajemen finansial lan strategis ing pirang-pirang industri sing kalebu kepala pejabat keuangan karo Northview Residential REIT lan peran kepemimpinan senior karo Molson lan BCE Emergis.

"Kesempatan kanggo nggabungake Porter ing wayahe nalika reshaping kompetisi maskapai iku luar biasa macem,"Sa Palmer. "Aku seneng banget kerja ing industri penerbangan lan karo wong-wong sing milih nggawe karir. Tujuanku yaiku kontribusi kanggo nggawe Porter minangka salah sawijining maskapai paling kuat lan paling apik ing Amerika Utara.

Porter saiki mabur menyang luwih saka 30 tujuan ing Kanada lan AS lan bakal ngumumake akeh tujuan lan rute anyar ing 2024.

About penulis

Avatar saka Juergen T Steinmetz

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Nuduhake ...