Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

Scandinavian Airlines SAS file kanggo bangkrut ing AS

Scandinavian Airlines SAS file kanggo bangkrut ing AS
Scandinavian Airlines SAS file kanggo bangkrut ing AS
ditulis dening Harry Johnson

Pamindhahan operator kasebut mesthi bakal nyebabake kekacauan perjalanan ing saindenging Eropa nalika musim liburan musim panas diwiwiti

Scandinavian Airlines dina iki ngajokake bangkrut ing Amerika Serikat, ujar manawa serangan pilot sing diumumake dina Senin nyebabake masa depan maskapai kasebut ing bebaya serius.

Miturut SAS, serangan dening pilot bakal mengaruhi udakara 30,000 penumpang saben dina.

Pengajuan Bab 11 bakal ngidini Scandinavian Airlines kanggo restrukturisasi utang ing pengawasan pengadilan nalika terus kanggo operate, sanajan tumindak pegawe wis grounded meh 50% penerbangan sawijining.

"Liwat proses iki, SAS duwe tujuan kanggo nggayuh persetujuan karo para pemangku kepentingan utama, nyusun maneh kewajiban utang perusahaan, ngatur maneh armada pesawat, lan muncul kanthi injeksi modal sing signifikan," ujare Scandinavian Airlines ing pratelan.

Maskapai kasebut ngajokake proteksi bangkrut sing diawasi pengadilan supaya bisa ngliwati program restrukturisasi 'SAS Forward' sing dimaksudake kanggo ngowahi perusahaan kasebut dadi operasi sing lestari.

Maskapai penerbangan asing liyane kalebu Aeromexico lan Philippine Airlines wis nggunakake Bab 11 pangayoman nalika padha makarya metu kontrak pegawe lan noto financial.

Industri maskapai nandhang lara banget amarga pandemik COVID-19 global amarga panjaluk lelungan udara ambruk.

Nanging bubar operator udhara lan bandara wis ndhaptar sawetara pratandha saka rebound ing lelungan udhara.

Nanging kabeh pangarep-arep kasebut katon musnah amarga serangan musim panas saka pilot maskapai lan kru kabin.

SAS 'Bab 11 Pengajuan AS nuduhake manawa utang pemerintah lan obligasi hibrida nggawe klaim kreditur tanpa jaminan sing paling penting marang perusahaan kasebut.

Pamindhahan operator kasebut mesthi bakal nyebabake kekacauan perjalanan ing saindenging Eropa nalika musim liburan musim panas diwiwiti.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...