Airlines Warta cepet

Spirit Airlines kanggo mriksa tawaran tender sing ora dikarepake saka JetBlue

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Spirit Airlines, Inc. dina iki ngonfirmasi yen JetBlue Airways wis miwiti tawaran tender sing ora dikarepake kanggo ndarbeni kabeh saham sing pinunjul saka saham biasa Spirit kanthi awis $30 saben saham lan panjaluk proxy sing nentang perjanjian penggabungan Spirit karo Frontier Group Holdings, Inc., perusahaan induk saka Frontier Airlines, Inc.

Selaras karo tugas fiduciary lan hukum sing ditrapake, lan kanthi konsultasi karo penasehat keuangan lan hukum njaba, Dewan Direksi Roh ("Papan") bakal mriksa kanthi teliti tawaran tender JetBlue kanggo nemtokake tumindak sing diyakini minangka kapentingan sing paling apik. saka Spirit lan para pemegang saham. Pemegang saham Roh disaranake supaya ora tumindak babagan tawaran tender JetBlue nalika ngenteni evaluasi tawaran kasebut.

Spirit arep menehi saran marang para pemegang saham babagan posisi resmi Dewan babagan tawaran tender JetBlue sajrone sepuluh dina kerja kanthi menehi kasedhiya kanggo para pemegang saham Spirit lan ngajokake menyang Komisi Sekuritas lan Bursa ("SEC") pernyataan panjaluk / rekomendasi ing Jadwal 14D-9 . Undhang-undhang sekuritas sing ditrapake nyegah Spirit supaya ora menehi komentar maneh babagan tawaran tender JetBlue utawa syarat-syarat kasebut nganti sawise Jadwal 14D-9 diajukake karo SEC.

Ing tanggal 2 Mei 2022, Spirit ngumumake manawa Dewan kasebut kanthi bulat mutusake manawa usulan sing ora dikarepake sing ditampa saka JetBlue ing Maret lan April 2022 ora dadi 'Proposal Superior' kaya sing ditegesake ing perjanjian penggabungan Spirit karo Frontier, amarga nemtokake manawa transaksi sing diusulake yaiku ora cukup bisa ditindakake.

Barclays lan Morgan Stanley & Co. LLC dadi penasehat finansial kanggo Spirit, lan Debevoise & Plimpton LLP lan Paul, Weiss, Rifkind, Wharton & Garrison LLP dadi penasehat hukum.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...