Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Warta cepet Turkey

Turkish Airlines nganyari kit lelungan

Turkish Airlines terus nawakake pengalaman penerbangan sing luar biasa kanggo para tamu kanthi kit perjalanan sing dianyarake.

Tansah nggawa konsep lelungan menyang tingkat sing luwih dhuwur, Turkish Airlines terus dadi tuan rumah tamu karo merek ing ngarep donya fashion. Operator flag nandatangani perjanjian karo Coccinelle lan Hackett kanggo kit perjalanan sing ditawakake kanggo para tamu sing mabur Kelas Bisnis sajrone 8 jam utawa luwih penerbangan jarak adoh wiwit tanggal 29 April.

Merek global menehi urip anyar kanggo kit lelungan kanggo wanita kanthi desain Coccinelle sing apik lan elegan, merek fashion sing trendi kanthi tas tangan romantis lan feminin. Kanggo pria, operator gendera nambahake merek Inggris Hackett, sing dadi simbol wong sing sportif lan apik gayane, menyang portofolio produk. Ditawakake kanthi konsep khusus, set comfort ngemot topeng turu 3d sing dirancang kanggo nampung kontur rai, kaos kaki sing bisa ambegan, sumbat kuping sing ngimbangi tekanan, sikat untu, odol kanthi nambah fluoride lan kemasan sing bisa didaur ulang, pegangan rambut lan mesthi produk perawatan kulit.

Turkish Airlines nawakake produk serbaguna kanthi konten sing sugih utamane kanggo tamu sing kerep mabur. Kualitas unggul lan desain sing nyenengake saka set comfort ing Kelas Bisnis nggawa tanda tangan raksasa fashion lan nawakake dimensi anyar kanggo pengalaman lelungan. Saben produk ing koleksi kasebut nggawa tandha-tandha kemewahan, kualitas lan garis modern.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...