Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investment News wong tanggung jawab Keslametan Sustainable Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Turkey

Turkish Airlines nglawan owah-owahan iklim kanthi Co2mission

Turkish Airlines nglawan owah-owahan iklim kanthi Co2mission
Turkish Airlines ngluncurake program anyar, Co2mission, kanggo nglawan owah-owahan iklim
ditulis dening Harry Johnson

Program anyar Turkish Airlines tujuane kanggo ngimbangi emisi sing disebabake dening kabeh perjalanan bisnis saka personel perusahaan

Tujuane kanggo ngimbangi emisi karbon sing disebabake dening penerbangan, Turkish Airlines bakal ngluncurake program anyar sing diarani Co2misi.

Program kasebut nduweni tujuan kanggo ngimbangi emisi sing disebabake dening kabeh perjalanan bisnis saka personel perusahaan.

Kanggo Turkish Airlines' para tamu, dheweke bakal bisa mabur kanthi sadar lingkungan kanthi sukarela.

Kanthi program iki, operator gendera nasional bakal njamin offset karbon bisa digayuh lan praktis kanggo sapa wae sing duwe kesadaran lingkungan.

Miwiti operasi ing tanggal 1 Agustus, situs web program nawakake akeh opsi portofolio kanggo ngimbangi karbon kanthi keuntungan lingkungan lan komunal kayata energi sing bisa dianyari lan hutan.

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Penumpang sing arep ngimbangi emisi penerbangan kasebut bisa ditindakake kanthi nyumbangake jumlah sing dikarepake menyang portofolio proyek sing dipilih, saengga bisa tuku sertifikasi pengurangan emisi sing diakreditasi dening Perserikatan Bangsa-Bangsa.

Kontribusi penumpang bakal digunakake kanggo ndhukung proyek sing diakreditasi dening VCS lan Gold Standard lan bisa ngirim evaluasi lan review pihak katelu tanpa potongan dening Turkish Airlines.

Nuduhake pikirane babagan proyek offset karbon sukarela "Co2misi," Ketua Dewan lan Komite Eksekutif Turkish Airlines Prof Dr Ahmet Bolat nyatakake: "Kita terus njupuk inisiatif kanggo nglawan owah-owahan iklim, sing ana ing ngarep masalah global saiki. Ora suwe, kita bakal nambah proyek liyane sing fokus ing kelestarian sing mbuktekake asil sing sukses. Proyèk-proyèk sing didhukung program karbon offset uga bakal nuduhake komitmen kita kanggo Sasaran Pembangunan Lestari Perserikatan Bangsa-Bangsa. Kaputusan kanggo ngetrapake program iki minangka asil saka kepinginan kanggo nindakake kabeh operasi kanthi tanggung jawab. Aku yakin manawa para penumpang uga bakal seneng banget karo program kasebut kanthi ngerti manawa kita kabeh tanggung jawab kanggo jagad sing apik iki sing kita bareng-bareng.

Informasi tanggal pesawat bebarengan karo stasiun rawuh-budhal cukup kanggo njupuk bagéyan ing proses nutup kerugian karbon.

Tamu bisa ngrampungake proses ngimbangi karbon kapan wae pengin, preduli saka maskapai sing padha lelungan.

Kanthi THY Co2platform misi, iku bisa kanggo ngetung jumlah nutup kerugian karbon karo metodologi International Civil Aviation Organization (ICAO), kang nimbang dawa rute, jinis pesawat, konsumsi bahan bakar lan akeh faktor liyane.

Platform kasebut bakal digayuh liwat situs web Turkish Airlines sajrone tuku tiket utawa langsung liwat Co2situs web misi.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...