Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investment News wong Teknologi Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

United Airlines ngluncurake platform anyar kanggo pelanggan perusahaan

United Airlines ngluncurake platform anyar kanggo pelanggan perusahaan
United Airlines ngluncurake platform anyar kanggo pelanggan perusahaan
ditulis dening Harry Johnson

Saliyane ngluncurake United for Business Blueprint, United bakal miwiti ngluncurake situs web anyar ing pungkasan taun 2022

United dina iki ngumumake platform anyar sing bakal ngidini para pelanggan perusahaan bisa ngatur kontrak program perjalanan bisnis kanthi lengkap karo maskapai kasebut.

Iki bisa uga kalebu status sing luwih dhuwur ing program kesetiaan United kalebu United Corporate Preferred, program kesetiaan maskapai kanggo pelanggan perusahaan; opsi kanggo nggawe karya nalika lelungan luwih gampang, kalebu leladen kursi luwih wiyar ing Economy Plus lan akses wi-fi; lan insentif kaya diskon ing lelungan luang kanggo karyawan.

Ing owah-owahan inovatif saka tiket pesawat diskon dadi siji-sijine pilihan sing kasedhiya sajrone proses kontrak, para pelanggan saiki bakal bisa kerja bareng karo wakil sales United kanggo milih saka katalog produk ekstensif maskapai kasebut kanggo ngrancang program sing paling cocog karo kabutuhan perjalanan bisnis. Kanthi kemampuan tambahan kanggo ngatur pilihan kasebut menyang penerbangan individu, lelungan lan tujuan, Airlines disetel dadi maskapai pertama sing nawakake tingkat kustomisasi iki ing proses kontrak liwat platform anyar, United for Business Blueprint, sing dijadwalake diluncurake ing pungkasan taun 2022.

"Kabutuhan pelanggan saya ganti, lan iki wektu sing tepat kanggo ngluwihi model kontrak siji-ukuran sing wis dadi standar ing industri," ujare Doreen Burse, wakil presiden senior dodolan ing saindenging jagad kanggo United.

"United duwe keuntungan lan layanan sing paling apik ing kelas lan para pelanggan pantes entuk kesempatan kanggo njupuk kauntungan saka penawaran sing paling dihargai. Swara para pelanggan nduwe peran penting babagan carane platform anyar iki dibangun lan bakal terus mbentuk kepiye berkembang ing mangsa ngarep.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Saliyane ngluncurake United for Business Blueprint, United bakal miwiti ngluncurake situs web anyar ing pungkasan taun 2022 sing bakal nggampangake perusahaan sing nggawe lelungan bisnis ing situs web maskapai utawa aplikasi United kanggo ndhaptar lan ngatur program perjalanan.

Situs kasebut bakal duwe salah sawijining proses mlebu sing paling intuisi ing industri kasebut. Kanthi mung sawetara klik, pelanggan bisa ndhaptar United for Business, browsing program lan ndhaptar pilihan sing paling cocog karo kabutuhan perjalanan bisnis. Pelanggan bakal entuk akses menyang macem-macem kapabilitas anyar, kalebu kemampuan kanggo gampang rebook lan ijol-ijolan lelungan lan ndeleng lan nggunakake kridit penerbangan mangsa ngarep.

Pelanggan uga bakal bisa ndeleng laporan babagan kegiatan lelungan adhedhasar dhuwit sing ditindakake utawa lelungan sing ditindakake, kanthi pilihan kanggo nyaring adhedhasar tanggal lelungan, asal, tujuan lan liya-liyane.

Setelan pesenan lan pambayaran anyar sing bisa disesuaikan uga bakal menehi pangurus lelungan luwih akeh pilihan babagan pilihan pambayaran lan pedoman mbuwang sing disetel kanggo lelungan.

Situs iki dirancang kanggo bisnis cilik, nanging uga bakal menehi nilai gedhe kanggo organisasi sing luwih gedhe sing menehi lelungan bisnis liwat situs web maskapai utawa aplikasi United.

United bakal pratinjau platform anyar ing taun iki Asosiasi Bisnis Perjalanan Global (GBTA) Konvensi ing San Diego tanggal 14 Agustus 2022.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...