Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong tanggung jawab Keslametan Singapore Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

United Airlines lan Singapore Airlines ngembangake codeshare menyang 19 tujuan anyar

United Airlines lan Singapore Airlines ngembangake codeshare menyang 19 tujuan anyar
United Airlines lan Singapore Airlines ngembangake codeshare menyang 19 tujuan anyar
ditulis dening Harry Johnson

Anggota Star Alliance United Airlines lan Singapore Airlines (SIA) dina iki ngumumake ekspansi perjanjian codeshare, supaya luwih gampang para pelanggan lelungan menyang kutha liyane ing Amerika Serikat, Asia Tenggara lan tujuan liyane ing wilayah Asia-Pasifik.

Penumpang saiki bisa seneng penerbangan codeshare menyang 19 kutha anyar sing maneka warna lan berkembang kanthi cepet, sing cocog kanggo lelungan bisnis lan luang, kanthi nutul jaringan industri sing unggul ing Singapore Airlines lan United Airlines.

Wiwit 26 April 2022, para pelanggan United bakal bisa nyambung menyang sangang tujuan codeshare anyar ing jaringan SIA Group. Saka jumlah kasebut, pitung titik ana ing Asia Tenggara. Iki ibukutha Brunei Bandar Seri Begawan, Siem Reap ing Kamboja, Kuala Lumpur lan Penang ing Malaysia, lan Denpasar (Bali), Jakarta lan Surabaya ing Indonesia. Dheweke uga bisa nyambung menyang Perth ing Australia, uga Male ing Maladewa karo SIA.

Pelanggan SIA bisa nyambung ing penerbangan United metu saka Los Angeles menyang 10 tujuan codeshare anyar ing AS. Iki Austin, Baltimore, Boise, Cleveland, Denver, Honolulu, Las Vegas, Phoenix, Reno lan Sacramento. Iki nglengkapi sambungan sing kasedhiya ing jaringan United saka Houston menyang Atlanta, Austin, Dallas/Ft. Worth, Ft. Lauderdale, Miami, New Orleans, Orlando lan Tampa.

"United terus nyedhiyakake pranala kritis menyang Asia lan kita mung maskapai AS sing mabur langsung menyang Singapura saka AS, kanthi penerbangan nonstop San Francisco - Singapura," ujare Patrick Quayle, Wakil Presiden Senior Jaringan Internasional lan Aliansi ing United. "We are bungah kanggo luwih nggedhekake kemitraan karo Singapore Airlines lan nyedhiyakake pelanggan luwih gampang lan akses menyang tujuan kelas donya ing wilayah kasebut.

"Kemitraan SIA karo United minangka bagean integral saka strategi pertumbuhan kita," ujare JoAnn Tan, Wakil Presiden Senior Marketing Planning, Singapore Airlines. "Ekspansi pengaturan codeshare bakal nyedhiyakake pelanggan SIA lan United kanthi pilihan lan sambungan sing luwih akeh, uga transfer lancar kanggo bisnis utawa lelungan luang. Iki uga bakal mbantu nguatake hubungan sing jero lan dawa antarane Singapura lan AS.

Pengumuman iki ana ing tengah-tengah permintaan kanggo lelungan udara internasional amarga luwih akeh negara ing saindenging jagad nggampangake watesan tapel wates. Nalika lelungan nerusake, pelanggan bisa katon nerusake kanggo seneng Singapore Airlines 'lan Airlines' penerbangan codeshare anyar, layanan sing menang penghargaan, lan kemampuan kanggo ngijolake lan entuk poin lan mil nalika mabur ing loro operator kasebut.

Miturut persetujuan peraturan, penerbangan codeshare bakal kasedhiya kanggo didol liwat saluran pesenan maskapai kasebut.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

Share to...