Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Education Hiburan News wong Olahraga Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA

United Airlines nambah luwih saka 120 penerbangan kanggo para penggemar bal-balan

United Airlines nambah luwih saka 120 penerbangan kanggo para penggemar bal-balan
Perwira Pertama United lan Mantan pemain bal-balan Universitas Illinois Kidul, Kendall Lane
ditulis dening Harry Johnson

Miturut survey anyar, luwih saka 80% penggemar bal-balan kuliah sing seneng banget bakal mabur kanggo ndeleng game musim iki

United menehi penggemar bal-balan kuliah luwih akeh kesempatan kanggo ndeleng tim favorit ing dalan musim gugur iki kanthi nambahake 120 penerbangan anyar menyang jadwale.

Miturut survey anyar babagan pelanggan loyalitas maskapai kasebut, luwih saka 80% penggemar bal-balan kuliah sing seneng banget bakal mabur kanggo ndeleng game ing musim iki.

Airlines nambah sambungan kanggo luwih saka 45 game adoh - kalebu sawetara saka powerhouses paling gedhe ing negara kaya Alabama, Oklahoma, Iowa, Ohio State, Notre Dame lan Michigan - lan karcis ing sale saiki.

"Penggemar bal-balan College seneng ngetutake tim ing dalan lan ing taun iki kita bakal luwih gampang tinimbang sadurunge," ujare Michael Weeks, direktur manajemen jadwal domestik lan publikasi ing United.

"Kita mabur nonstop menyang sawetara kutha bal-balan paling bersejarah ing negara kasebut, kalebu South Bend, Columbus lan Baton Rouge, lan uga ngembangake layanan kita ing pesisir kulon kanggo mbantu luwih akeh penggemar PAC 12 lelungan kanggo nyenengake tim. ”

Reuni lelungan global World Travel Market London bali! Lan sampeyan diundang. Iki minangka kasempatan sampeyan kanggo nyambung karo profesional industri liyane, jaringan peer-to-peer, sinau wawasan sing penting lan entuk sukses bisnis mung 3 dina! Register kanggo ngamanake panggonan sampeyan dina iki! bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...