Airlines aviation Plancongan Bisnis China Investment Warta cepet tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi

Xiamen Airlines ngalih menyang Airbus A320neo

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Xiamen Airlines wis nggawe pesenan tenan kanggo 40 pesawat A320neo Family ngalih menyang Airbus kanggo pertumbuhan armada, nggawe maskapai kasebut minangka pelanggan Airbus paling anyar.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...