Salju gedhe banget nutup Bandara Istanbul

Salju gedhe banget nutup Bandara Istanbul

Salju gedhe banget nutup Bandara Istanbul

Salju gedhe banget nutup Bandara Istanbul

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.