Plancongan Bisnis Hong Kong Industri Hospitality Hotel & Resor Investment Warta cepet tanggung jawab Keslametan Blanja Teknologi Pariwisata

Mastercard lan TripLink ngembangake kemitraan

Cepet News Post Panjenengan kene: $50.00

Mastercard lan TripLink dina iki announced expansion saka
kemitraan saka Hong Kong menyang Asia Pasifik, ngenalake pengalaman pembayaran lintas wates sing lancar lan dipercaya kanggo bisnis kanggo ningkatake pemulihan perjalanan.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...