Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

American Cancer Society lan ASCO Mbantu Pasien Kanker Ukrainia

ditulis dening editor

Luwih saka 179,000 pasien sing nembe didiagnosis kanker kalebu ing antarane wong-wong Ukraina sing nandhang agresi tanpa provokasi Rusia. Nanggepi, American Cancer Society (ACS), kanthi kemitraan karo American Society of Clinical Oncology (ASCO) lan Sidney Kimmel Cancer Center-Jefferson Health, njupuk langkah kanggo ndhukung kabeh pasien kanker Ukrainia lan kulawargane, kalebu migran lan multikultural. masyarakat.

Minangka tambahan saka kolaborasi enggo bareng konten sing paling anyar, ACS lan ASCO nyedhiyakake sumber kanker gratis ing basa Inggris, Ukrainia, Polandia lan Rusia liwat situs web informasi pasien ing www.cancer.org/ukrainesupport lan www.cancer.net/ukraine, kanthi sumber pendidikan pasien tambahan sing direncanakake. 

"Gangguan kanggo perawatan kanker nuduhke resiko serius kanggo kaslametané patients Ukraina karo kanker," ngandika Dr Karen Knudsen, CEO saka American Cancer Society. "Kita, bebarengan karo mitra sing larang regane, setya nggunakake keahlian lan jaringan sing akeh kanggo mbantu pasien kanker Ukraina lan kulawargane, uga komunitas riset lan perawatan onkologi Ukraina."

Kajaba iku, ACS, ASCO, lan Pusat Kanker Sidney Kimmel-Jefferson Health melu jaringan ahli onkologi lan perawat onkologi kanggo nyedhiyakake dhukungan liwat Korps Sukarelawan Klinik American Cancer Society. Korps iki bakal dadi sumber daya kanggo wong-wong sing butuh ing Eropa Timur kanthi ngidini sukarelawan profesional kesehatan bisa kerja karo anggota tim Pusat Informasi Kanker Nasional (NCIC) American Cancer Society kanggo pitakon lapangan saka pasien, anggota kulawarga, lan dokter. Miwiti dina iki, spesialis NCIC bakal njawab telpon lan nyambungake menyang profesional kesehatan supaya bisa diatasi. NCIC bisa tekan 24 jam dina ing 800-227-2345.

"Komunitas kanker ing donya teka bebarengan kanggo solidaritas kanggo nyedhiyakake dhukungan kanggo pasien sing ora kaetung sing perawatan kanker wis diganggu lan saiki butuh bantuan kanggo golek perawatan," ujare Julie R. Gralow, MD, FACP, FASCO, Kepala Pegawai lan Eksekutif Medis. Wakil Presiden ASCO. "Minangka ahli onkologi, anggota kita nduweni kualifikasi khusus kanggo nyedhiyakake informasi kanker sing pas wektune kanggo mbantu panyedhiya kesehatan lan pasien sing terlantar sing mbutuhake keahlian kanker. Kita nimbali kabeh sing bisa nulungi, utamane sing nganggo basa Ukrainia lan basa Eropa Timur liyane saka wilayah kasebut. 

"Dina iki profesional kesehatan ing saindenging jagad nyawiji kanthi kepinginan kanggo ndhukung wong Ukraina sajrone krisis kamanungsan apokaliptik iki. Kita ngadeg bebarengan karo dokter Ukrainia lan komunitas kesehatan kanggo nyedhiyani pitulungan lan dhukungan kanggo sing paling rawan, ing ngendi wae perlu lan bisa, "ujare Alex Khariton, Wakil Presiden Cancer Services lan Sr Administrator Sidney Kimmel Cancer Center ing Thomas Jefferson University Hospitals. "Aku percaya yen fokus ing pasien kanker lan kulawarga sing terlantar ing saindenging wilayah bakal nggawe bedane nyata."

anggota ASCO bisa mlebu ing [email dilindhungi] Kabeh ahli onkologi utawa perawat onkologi liyane bisa dadi sukarelawan kanthi ngrampungake formulir pendaftaran ing www.cancer.org/ukrainevolunteer. 

Minangka organisasi global, American Cancer Society lan mitra kita ngadeg ing roso seduluran karo kabeh Ukrainians. Fokus kita yaiku ing negara-negara sing paling butuh sing bisa entuk asil sing bisa diukur. Akeh kasus kanker bisa dicegah utawa diobati kanthi sukses, utamane yen dideteksi awal lan kerja bareng karo mitra ing saindenging jagad kanggo mbantu mbentuk agenda kabijakan global amarga ana hubungane karo kontrol kanker global.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...