negara | wilayah News Seychelles Pariwisata News Wire Plancongan WTN

1 Mei Statement dening World Tourism Network

Wakil Presiden saka World Tourism Network
ditulis dening Alain St. Ange

The World Tourism Network ngetokake statement kanggo ngurmati 1 Mei.

Dina Buruh Internasional, uga dikenal minangka Dina Buruh ing pirang-pirang negara lan asring diarani Dina Mei. Iki minangka perayaan buruh lan kelas buruh sing dipromosekake dening gerakan buruh internasional lan dianakake saben taun ing Dina Mei. Dina buruh dirayakake ing pirang-pirang negara ing ndonya.

Alain St. Ange, Wakil Presiden kanggo Hubungan Internasional kanggo World Tourism Network ngandika:

"Tanggal 1 Mei ditandhani ing Komunitas Bangsa-Bangsa minangka Hari Buruh. Kita ngajak kabeh wong supaya manunggal, malah luwih saka sadurunge, kanggo ngatasi tantangan taun 2022 sing bakal ngliwati 2023 lan bisa uga ngluwihi.

Donya bisa luwih ngerti babagan Covid-19 lan tantangane. Saiki kabeh kita ngadhepi perang Rusia-Ukraina lan efek sing muncul saka iku.

Kabeh wong kudu nyawiji saiki. Kulawarga, negara, bawana, lan jagad iki gumantung saka dedikasi lan komitmen sampeyan.

Kita kabeh buruh lan kita kabeh kudu ngormati tanggung jawab kita dhewe supaya rantai ekonomi tetep lan urip.

World Tourism Network (WTM) dibukak dening rebuilding.travel

Dadi Manager utawa Cleaner, Kapten utawa Deckhand, bos, direktur utawa pejabat meja, kita kabeh kudu nindakake luwih akeh tinimbang sadurunge supaya ekonomi kita tetep obah.

Kita kudu kerja keras lan njamin piring panganan ing meja kanggo kulawargane. Ayo kita tetep bersatu lan ngatasi tantangan dadi siji, "

Alain St.Ange ngandika saka pangkalan ing Seychelles.

The World Tourism Network wis menehi bisnis ukuran medium lan cilik ing industri travel lan pariwisata.

Kanggo informasi luwih lengkap ing WTN lan pilihan anggota pindhah menyang www.wtn.dolan

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Alain St. Ange

Alain St Ange kerja ing bisnis pariwisata wiwit taun 2009. Dheweke diangkat dadi Direktur Pemasaran Seychelles dening Presiden lan Menteri Pariwisata James Michel.

Dheweke diangkat dadi Direktur Pemasaran Seychelles dening Presiden lan Menteri Pariwisata James Michel. Sawise setaun

Sawise setaun kerja, dheweke diangkat dadi jabatan CEO Dewan Pariwisata Seychelles.

Ing 2012 Organisasi regional Kepulauan Vanilla Samudra Hindia dibentuk lan St Ange diangkat dadi presiden organisasi kaping pisanan.

Ing re-shuffle kabinet 2012, St Ange diangkat dadi Menteri Pariwisata lan Budaya sing mundur ing tanggal 28 Desember 2016 kanggo nggayuh pencalonan dadi Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Dunia.

Ing UNWTO Majelis Umum ing Chengdu ing China, wong sing digoleki kanggo "Speakers Circuit" kanggo pariwisata lan pembangunan lestari yaiku Alain St.Ange.

St.Ange minangka mantan Menteri Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan lan Kelautan Seychelles sing ninggalake kantor ing Desember taun kepungkur kanggo mbukak posisi Sekretaris Jenderal UNWTO. Nalika pencalonan utawa dokumen endorsemen ditarik dening negarane mung sedina sadurunge pemilihan ing Madrid, Alain St.Ange nuduhake kaluhurane minangka pembicara nalika ngomongake UNWTO kumpul karo sih, passion, lan gaya.

Tindak tutur dheweke sing direkam direkam minangka pidato sing paling apik kanggo tandha ing badan internasional PBB iki.

Negara-negara Afrika asring ngelingi alamat Uganda kanggo Platform Pariwisata Afrika Wétan nalika dadi tamu terhormat.

Minangka mantan Menteri Pariwisata, St.Ange minangka pamicara biasa lan misuwur lan asring katon nalika ngatasi forum lan konferensi kanggo jenenge negarane. Kemampuane ngomong 'ing sandhangan' mesthi katon minangka kemampuan langka. Dheweke asring ujar manawa ngomong saka ati.

Ing Seychelles, dheweke dikenang nalika menehi tandha nalika mbukak resmi Carnaval International de Victoria ing pulau kasebut nalika dheweke negesake maneh tembung-tembung saka lagu terkenal John Lennon ... "Sampeyan bisa uga ujar manawa aku ngimpi, nanging aku ora mung siji. Ing sawijining dina, sampeyan kabeh bakal melu kita lan jagad iki bakal dadi luwih apik dadi siji ”. Kontingen pers global nglumpuk ing Seychelles ing dina kasebut nganggo tembung dening St.Ange sing dadi berita utama ing endi wae.

St.Ange ngirim alamat intine kanggo "Konferensi Pariwisata & Bisnis ing Kanada"

Seychelles minangka conto sing apik kanggo pariwisata berkelanjutan. Mula ora nggumunake yen ndeleng Alain St.Ange sing digoleki dadi pembicara ing sirkuit internasional.

Anggota Jaringan Pemasaran Wisata.

Ninggalake Komentar