Kategori - Belize Breaking News

Warta anyar saka Belize - Lelungan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Belize minangka sawijining negara ing pesisir wétan Amerika Tengah, kanthi garis pantai Laut Karibia sisih wetan lan alas sing amba ing sisih kulon. Offshore, Karang Belize Barrier Reef sing akeh banget, ditemoni atusan pulau sing asor diarani cayes, dadi urip segara sing sugih. Wilayah alas Belize minangka papan kanggo reruntuhan Maya kaya Caracol, sing misuwur amarga piramida sing menjulang; sisih laguna Lamanai; lan Altun Ha, ing sanjabane Kota Belize.