Kategori - Benin Breaking News

Warta anyar saka Benin - Perjalanan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Benin, sawijining negara Afrika Kulon sing nganggo basa Prancis, minangka papan kelairan agama vodun (utawa "voodoo") lan papan dununge tilas Kerajaan Dahomey wiwit taun 1600-1900. Ing Abomey, bekas ibukutha Dahomey, Museum Sejarah ndudohake loro kraton kanthi relief dhasar sing nyritakake jaman kerajaan lan tahta sing dipasang ing tengkorak manungsa. Ing sisih lor, Taman Nasional Pendjari nawakake safari karo gajah, kuda nil lan singa.