24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)

Kategori - Warta Breaking Korea Selatan

Warta anyar saka Korea Selatan - Lelungan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Warta perjalanan & pariwisata Korea Selatan kanggo para plancong lan profesional plancongan. Warta lelungan lan pariwisata paling anyar ing Korea Selatan. Warta paling anyar babagan keamanan, hotel, resort, atraksi, tur lan transportasi ing Korea Selatan. Informasi Wisata Seoul. Korea Selatan, sawijining negara Asia Wétan ing sisih kidul Semenanjung Korea, nuduhake salah sawijining tapel wates militer sing paling militer ing Korea Lor. Iki uga misuwur amarga padesan sing ijo lan berbukit, ditanduri wit ceri lan candhi Budha sing umure wis pirang-pirang abad, ditambah karo desa nelayan pesisir, pulau sub-tropis lan kutha-kutha teknologi tinggi kayata Seoul, ibukutha.