24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)

Kategori - Mayotte Breaking News

Warta anyar saka Mayotte - Lelungan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Berita Wisata & Wisata Mayotte kanggo para pengunjung. Mayotte minangka nusantara ing Samodra India ing antarane Madagaskar lan pesisir Mozambik. Iki minangka departemen lan wilayah Prancis, sanajan budaya Mayotte tradisional paling raket karo pulau-pulau Comoros sing tetanggan. Nusantara Mayotte diubengi karo karang penghalang karang, sing ndhelikake laguna lan cadangan laut sing dadi tujuan nyilem sing populer.