Kategori - Warta Breaking Aljazair

Warta plancongan & pariwisata Aljazair kanggo pengunjung lan profesional plancongan.

Algeria minangka negara Afrika Lor kanthi garis pantai Mediterania lan interior gurun Sahara. Akeh kerajaan sing duwe warisan ing kene, kayata reruntuhan Romawi kuno ing Tipaza ing pinggir segara. Ing ibukutha, Algiers, landmark Ottoman kaya sekitar-1612 Mesjid Ketchaoua ana ing sisih kuil Casbah ing bukit, kanthi lorong lan tangga sing sempit. Kutha Neo-Byzantine basilika Notre Dame d'Afrique wiwit jaman kolonial Prancis.