24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)

Kategori - Sudan Breaking News

Warta saka Sudan - Perjalanan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Warta pariwisata & pariwisata Sudan kanggo para plancong lan profesional plancongan. Warta lelungan lan pariwisata paling anyar ing Sudan. Warta paling anyar babagan keamanan, hotel, resort, atraksi, tur lan transportasi ing Sudan. Informasi Wisata Khartoum. Sudan, kanthi resmi Republik Sudan, minangka negara ing sisih lor-wétan Afrika. Watesan karo Mesir ing sisih lor, Libya ing sisih Lor-Kulon, Chad ing sisih kulon, Republik Afrika Tengah ing sisih kidul-kulon, Sudan Kidul ing sisih kidul, Ethiopia ing sisih kidul-wétan, Eritrea ing sisih wétan, lan Segara Abang ing sisih Lor Lor .