24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)

Kategori - Warta Breaking Afrika Selatan

Warta saka Afrika Selatan - Perjalanan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Warta perjalanan & pariwisata ing Afrika Selatan kanggo para plancong lan profesional plancongan. Warta lelungan lan pariwisata paling anyar ing Afrika Selatan. Warta paling anyar babagan keamanan, hotel, resort, atraksi, tur lan transportasi ing Afrika Selatan. Informasi Wisata Pretoria. Kunjungi Cape Town & Johannesburg. Afrika Selatan minangka negara sing ana ing ujung paling kidul bawana Afrika, ditandhani karo sawetara ekosistem sing beda. Tujuan safari daratan Taman Nasional Kruger dipanggoni dening game gedhe. Cape Barat nawakake pesisir, winelands sing subur ing sekitar Stellenbosch lan Paarl, tebing sing craggy ing Cape of Good Hope, alas lan laguna ing sadawane Garden Route, lan kutha Cape Town, ing ngisor Mountain Mountain sing paling dhuwur.