24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)

Kategori - Warta anyar Turki lan Caicos

Warta anyar saka Turki lan Kaicos - Lelungan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Turks lan Caicos News Pariwisata & Pariwisata. Kapuloan Turks lan Caicos minangka kapuloan saka 40 pulau karang sing asor ing Samodra Atlantik, sawijining Wilayah Inggris ing Jaban rangkah kidul sisih kidul Bahama. Pulo gerbang Providenciales, sing dikenal kanthi jeneng Provo, minangka papan dununge Grace Bay Beach sing wiyar, kanthi resort mewah, toko lan restoran. Situs nyilem skuba kalebu karang alangi 14 mil ing pesisir lor Provo lan tembok jero banyu 2,134m sing dramatis ing pulau Grand Turk.