24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)

Kategori - Cote d'Ivoire Breaking News

Warta anyar saka Cote d'Ivoire - Lelungan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Côte d'Ivoire minangka negara Afrika Kulon kanthi resort pantai, alas udan lan warisan kolonial Prancis. Abidjan, ing pesisir Atlantik, minangka pusat kutha utama ing negara kasebut. Landmark modern kalebu zigguratlike, beton La Pyramide lan Katedral St. Paulus, struktur swooping sing dipasang ing salib gedhe. Ing sisih lor distrik bisnis pusat, Taman Nasional Banco minangka kawasan hutan wana kanthi jalur hiking.