Kategori - Bermuda Breaking News

Warta saka Bermuda - Perjalanan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Bermuda minangka wilayah pulau Inggris ing Samodra Atlantik Lor sing misuwur kanthi pasisir wedhi jambon kayata Elbow Beach lan Horseshoe Bay. Komplek Dockyard Royal Naval sing akeh banget nggabungake atraksi modern kaya Dolphin Quest interaktif kanthi sejarah maritim ing Museum Nasional Bermuda. Pulo iki duwe campuran budaya Inggris lan Amerika sing khas, sing bisa ditemokake ing ibukutha, Hamilton.