Kategori - Warta Breaking Bulgaria

Warta anyar saka Bulgaria - Perjalanan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Berita Plancongan & Pariwisata Bulgaria kanggo para pengunjung. Bulgaria minangka negara Balkan kanthi wilayah sing beda-beda kalebu garis pantai Segara Ireng, interior lan pegunungan sing akeh, kalebu Danube. Panci leleh budaya kanthi pengaruh Yunani, Slavia, Ottoman, lan Persia, duwe warisan budaya, musik, kostum, lan kerajinan tradisional. Ing sikil gunung Vitosha kubah ana ibukutha, Sofia, wiwit abad kaping 5 SM