24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)

Kategori - Nauru Breaking News

Warta anyar saka Nauru - Lelungan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Warta perjalanan & pariwisata Nauru kanggo wisatawan lan profesional plancongan. Nauru minangka negara pulau cilik ing Mikronesia, sisih lor wetan Australia. Iki nduweni terumbu karang lan pantai pasir putih sing dibunderake karo telapak tangan, kalebu Teluk Anibare ing pesisir wétan. Ing daratan, vegetasi tropis ngubengi Lagada Lagoon. Pucuking Rock Ridge sing pucuk, titik paling dhuwur ing pulau kasebut, duwe pos Jepang sing teyeng saka WWII. Danau banyu tawar ing ngisor sumur Moqua dununge ana ing tengah guwa Moqua.