24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)

Kategori - Portugal Breaking News

Warta anyar saka Portugal - Perjalanan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Warta plancongan & pariwisata Portugal kanggo para plancong lan profesional plancongan. Portugal minangka negara Eropa sisih kidul ing Semenanjung Iberia, wewatesan karo Spanyol. Lokasine ing Samodra Atlantik wis mangaruhi akeh aspek budaya: kodhe uyah lan sardine panggang minangka masakan nasional, pesisir Algarve minangka tujuan utama lan umume arsitektur negara kasebut wiwit taun 1500-an-1800-an, nalika Portugal duwe kekaisaran maritim sing kuat .