24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)

Kategori - News Breaking Nicaragua

Warta anyar saka Nikaragua - Lelungan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Warta lelungan & pariwara Nikaragua kanggo para plancong lan profesional plancongan. Nikaragua, mapan ing antarane Samodra Pasifik lan Segara Karibia, minangka negara Amerika Tengah sing misuwur kanthi tlaga, gunung berapi lan pantai sing dramatis. Lake Lakeua lan stratovolcano Momotombo sing apik ana ing sisih lor ibukota Managua. Ing sisih kidul ana Granada, misuwur amarga arsitektur kolonial Spanyol lan kepulauan pulau sing bisa dilayari sing akeh urip manuk tropis.