24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)

Kategori - Warta Breaking Komoro

Warta anyar saka Komoro - Lelungan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Warta lelungan komoro & pariwisata kanggo para pengunjung. Comoros minangka kepulauan vulkanik ing pesisir wétan Afrika, ing perairan Samudra Hindia sing anget ing Saluran Mozambik. Pulo paling gedhe ing negara kasebut, Grande Comore (Ngazidja) dibukak dening pesisir lan lava lawas saka Gunung aktif. Gunung geni Karthala. Ing sacedhake plabuhan lan madinah ing ibukutha, Moroni, ana lawang sing diukir lan mesjid warna putih, Ancienne Mosquée du Vendredi, ngeling-eling warisan Arab ing pulau kasebut.