24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)

Kategori - Yunani Breaking News

Warta anyar saka Yunani - Perjalanan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Yunani Travel & Pariwisata News kanggo para pengunjung. Yunani minangka negara ing sisih kidul-wétan Eropa kanthi ewonan pulo ing saindenging segara Aegean lan Ionia. Pengaruh ing jaman kuna, asring diarani bandhulan peradaban Kulon. Athena, ibukutha, nahan landmark kalebu abad kaping 5 SM Acropolis benteng karo candhi Parthenon. Yunani uga misuwur amarga pasisire, wiwit saka pasir ireng ing Santorini nganti resor pesta Mykonos.