24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)

Kategori - Warta Breaking Malawi

Warta saka Malawi - Perjalanan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Berita Pariwisata & Pariwisata Malawi kanggo para pengunjung. Malawi, sawijining negara sing ora duwe wates ing sisih kidul-wétan Afrika, ditegesi kanthi topografi dataran tinggi sing dipisahake karo Lembah Rift Agung lan Danau Malawi sing gedhe banget. Wit kidul tlaga iki ana ing Taman Nasional Lake Malawi - nglindhungi satwa sing beda-beda wiwit iwak warna nganti babon - lan perairan beninge populer kanggo nyilem lan prahu. Semenanjung Cape Maclear dikenal amarga resort pantai.