Kategori - Warta Andorra Breaking

Warta saka Andorra, kalebu warta tur & pariwisata Andorra kanggo para pengunjung lan profesional plancongan. Warta lan Komentar Keamanan lan Keamanan.

Andorra minangka sawijining kepala sekolah independen sing ana ing antarane Prancis lan Spanyol ing pegunungan Pyrenees. Iki misuwur amarga resor ski lan status surga pajeg sing nyengkuyung blanja tanpa bea. Capital Andorra la Vella duwe butik lan perhiasan ing Meritxell Avenue lan sawetara pusat perbelanjaan. Ing kuartal lawas, Barri Antic, dununge Greja Romanesque Santa Coloma, kanthi menara lonceng bunder.