24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video

Kategori - Warta Breaking Austria

Warta anyar saka Austria - Perjalanan & Pariwisata, Mode, Hiburan, Kuliner, Budaya, Acara, Keamanan, Keamanan, Berita, lan Tren.

Austria, kanthi resmi Republik Austria, minangka negara sing ora dikunci ing tanah Eropa Tengah sing kasusun saka sangang negara bagian federasi, salah sijine yaiku Wina, ibukota Austria lan kutha paling gedhe. Austria duwé jembar 83,879 km² lan pedunung udakara 9 yuta wong.