Kategori - Angola Breaking News

Warta saka Angola. Warta Angola kanggo para plancong lan profesional plancongan. Warta Kanggo Pengunjung Angola. Nganyari keamanan, Keamanan, lan komentar kanggo Angola.

Angola minangka negara Afrika Selatan sing wilayah sing beda-beda kalebu pantai tropis Atlantik, sistem kali kali labirin lan ara-ara samun Sub-Sahara sing ngluwihi wates menyang Namibia. Sejarah kolonial negara kasebut dicethakaké ana ing masakan sing dipengaruhi Portugis lan landmark kalebu Fortaleza de São Miguel, benteng sing dibangun dening Portugis ing taun 1576 kanggo mbela ibukota, Luanda.