negara | wilayah Tujuan Hungary Rapat (MICE) News

MCE Eropa Tengah & Wétan: Acara pisanan ing taun iki, lan pertunjukan sing apik!

Kongres Eropa
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Edisi kaping sewelas MCE Eropa Tengah & Wétan ditindakake sewulan kepungkur, wiwit 27 Februari nganti 1 Maret kanthi trip Fam sing terus-terusan kanggo para perancang acara sing kasengsem.

Hotel Radisson Blu Béke sing wis direnovasi ing tengah Budapest nawakake host kanggo meh 125 peserta saka Eropah lan ngluwihi, melu 2.5 dina intensif perkenalan bisnis lan jaringan.

Biro Konvensi Budapest lan Hongaria nawakake rong wisata sing apik ing dina Minggu lan Selasa, nalika nyorot sawetara papan sing apik sajrone program nedha bengi. Museum of Fine Arts ing Heroes Square misuwur ing donya nawakake tuan rumah kanggo nedha bengi mbukak acara ana sore, ngendi telung koki Hungaria finest saben nyiapake siji saka kursus nedha bengi. Kabeh telung kursus dipasangake karo sawetara anggur Hungaria sing paling apik. TwentySix, alas kutha Budapest, dadi tuan rumah program nedha bengi kaping pindho.

Papan kasebut nggambarake pengaruh sing lestari sing dikarepake acara kasebut. Loro-lorone sore diisi hiburan lan akeh acara lokal. Anna Bekefi, Managing Director of the Convention Bureau nyatakake: 'Iki minangka tonggak penting kanggo tim kita duwe kesempatan kanggo ngatur MCE Eropa Tengah & Timur. Nrenyuhake banget kanggo ngubengi para pelanggan - sing pungkasane bisa teka ing acara kasebut - kanthi layanan premium lan swasana sing apik sawise kerjane meh rong taun. Sauntara kuwi, sepur-sepur karo pengungsi saka Ukraina terus teka ing cedhak panggonan acara; kolega kita lan aku nyoba kanggo golek pendekatan cocok dening nyekeli pesen simbolis dituduhake ing jeneng ajang kang, Hotel Peace. Thanks kanggo Kongres Eropa, akeh sambungan anyar digawe ing antarane pemain pasar MICE Eropa Tengah lan Timur.

Kita matur nuwun sing bebarengan karo Alain Pallas lan tim, kita bisa nggawe papan bisnis terkenal kanggo Recovery saka industri rapat-rapat.

Senin lan Selasa diisi karo rapat-rapat sing wis dijadwalake, cocog karo kabutuhan acara para panuku tuan rumah sing melu kanthi layanan lan produk sing tepat sing ditawakake dening akeh Biro Konvensi, Hotel, perusahaan Audio Visual, DMC, Pusat Kongres, lan liya-liyane. Cara tradisional, Kongres Eropa nawakake panggung utama kanggo Biro Konvensi lan Pariwisata sing melu, nyorot konsep regional acara kasebut. Ing konsep out-of-the-box kreatif, kabeh mau nampa rong menit wektu panggung sing nyorot sawetara fitur unik sing ditawakake tujuan.

"Sampeyan wis dadi tuan rumah sing apik kanggo perencana acara, tujuan lan panyedhiya MICE ing Budapest ing Radisson Blu Beke. Ing Kongres Eropa, kita matur nuwun marang kabeh mitra acara kanggo kerjasama lan miwiti taun kanthi forum sing berkualitas. Kita matur nuwun marang kabeh peserta kanggo nggawe dalan menyang ibukutha Hungaria kanggo nikmati dina sing apik iki karo kita, ing ngendi akeh kemitraan bisnis anyar sing disegel.

Sanadyan bisa ngurmati pengalaman sing luar biasa iki, dalan kita terus karo acara sing bakal teka ing Düsseldorf ing Mei, Prague ing wulan Juni, lan Madrid ing Oktober. Kita ngarep-arep bisa menehi pengalaman sing padha ing tujuan kasebut lan bisa ketemu sampeyan kabeh ing kana!' Alain Pallas, Managing Director ing European Congress dikutip.

email: [email dilindhungi]

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar