Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

MDA Summer Camp kanggo Bocah-bocah Saiki Ndhaptar

ditulis dening editor

Asosiasi Muscular Dystrophy (MDA) ngumumake dina iki mbukak registrasi kanggo program MDA Summer Camp, kanggo bocah-bocah umur 8 nganti 17 sing urip karo distrofi otot lan penyakit neuromuskular sing gegandhengan. Kanggo luwih saka 65 taun, MDA Summer Camp nawakake tanpa biaya kanggo kulawarga, menehi anak lan remaja kesempatan kanggo entuk katrampilan urip sing kritis kalebu kapercayan diri, kamardikan, advokasi, lan nggawe kanca seumur hidup ing lingkungan sing inklusif lan bisa diakses. Kulawarga bakal duwe pilihan kanggo milih lokasi sing dikarepake, ngenteni kasedhiyan.      

Ing taun 2020, MDA pindhah menyang Kemah Musim Panas MDA virtual sajrone pandemi, kanthi program sing kabukten populer banget karo komunitas sing ditambahi kalebu bocah sing kurang mobilitas sing sadurunge ora bisa melu sesi pribadi.

"Ana sihir tartamtu babagan MDA Summer Camp, lan kita ngerti kepiye penting lan penting pengalaman kemah kanggo komunitas kita. Kita seneng bisa menehi sawetara opsi kanggo campers ing mangsa panas iki, loro-lorone menehi kesempatan kanggo seneng-seneng lan sambungan sing perlu diwenehi acara sawetara taun kepungkur. Kita tetep fokus kanggo mbangun program kasebut kanthi aman, nalika terus nggedhekake program sing ditawakake ing taun ngarep, "ujare Alicia Dobosz, Direktur Senior, Program Rekreasi & Komunitas MDA.

"Aku bungah banget yen MDA Summer Camp bali ing taun iki uga meh kabeh. Model hibrida iki tegese bocah ing AS sing nandhang penyakit neuromuskular-kalebu sing kurang mobilitas-isih bisa melu. Kamp musim panas nyedhiyakake pengalaman anyar kanggo bocah-bocah sing mbangun katrampilan lan kapercayan urip, lan uga nggawe kanca anyar. Sambungan pribadi iki larang regane amarga nyedhiyakake dhukungan kanggo bocah-bocah ing saindhenging taun. Mulane kita ngomong 'Kamp musim panas ora mung panggonan, nanging perasaan.' Kita ngucapke matur nuwun banget marang sukarelawan sing darmabakti lan sponsor sing loman kanggo mbantu MDA mbangun Summer Camp maneh kanthi luwih kuat! ngandika Donald S. Wood, PhD, presiden lan CEO saka MDA.

Sesi MDA Summer Camp bakal dianakake saben minggu wiwit minggu pungkasan Mei nganti minggu pungkasan Agustus ing sesi siji minggu. Kanggo Camping pribadi lan virtual, campers lan kulawarga padha bisa nyana program mawarni-warni lan klebu, karo Uploaded rekreasi adaptif ruangan karo aktivitas saka olahraga, nglangi, nunggang jaran, zip lining, lan campfire cookouts. Virtual Camp ngidini bocah-bocah nyoba perkara anyar, ngembangake kanca saka kabeh negara, seneng seni lan kerajinan, pemrograman STEM, game, lan liya-liyane. Saben kegiatan dicocogake karo kabisan campers karo penyakit neuromuskular.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...