Sindikasi

Pasar Kemasan Daging Analisis Mendalam, Strategi Pertumbuhan lan Prakiraan Komprehensif nganti 2031

ditulis dening editor

Global pasar kemasan daging dikira-kira bakal tuwuh 1.6x sajrone ramalan, nganti volume 3.5 yuta ton ing taun 2021. Konsumsi produk daging seger lan olahan lan pangembangan materi lan desain bakal ndhukung pertumbuhan jangka panjang.

Pamilihan bentuk kemasan sing jelas entuk daya tarik ing antarane produsen kemasan daging. Kemasan sing jelas dadi populer amarga fungsine, utamane babagan promosi transparansi ing bisnis, sing dadi kunci kanggo nggayuh iman lan kapercayan ing antarane para konsumen.

Entuk conto laporan: https://www.futuremarketinsights.com/reports/sample/rep-gb-710

Transparansi paket penting banget babagan kualitas produk. Keperluan kanggo kemasan sing jelas lan asli mundhak akeh, utamane ing industri panganan lan omben-omben.

Kemasan tembus ditindakake kanthi nggunakake film kanggo gloss unggul lan transparansi sing apik. Iki uga nyuda rega kanggo nyetak lan menehi label, dibandhingake karo alternatif sing ora jelas. Akibate, appropriation saka solusi packaging kuwi wis diantisipasi kanggo nggedhekake dodolan packaging daging ing mangsa cedhak.

Macem-macem kemajuan teknologi lan jalur produksi otomatis sing kuat wis mbukak kemungkinan kanggo bisnis kemasan daging. Pangembangan anyar ing industri yaiku pangolahan tekanan dhuwur (HPP), sing ora mbutuhake panas nalika ngemas produk daging.

Iki minangka metode pasca-proses sing nggunakake pasteurisasi kadhemen. Ing prosedur iki, produk daging sing dibungkus diselehake ing tingkat tekanan isotaktik sing luar biasa. Teknik pangolahan tekanan dhuwur diadopsi kanggo ndawakake umur simpan produk. Sistem kemasan inovatif iki ngidini produsen daging ndhukung diferensiasi produk saka penawaran pesaing.

Njaluk Data Daerah: https://www.futuremarketinsights.com/ask-regional/rep-gb-710

Takeaways Key saka Daging Packaging Market Study

  • Plastik polietilena (PE) entuk daya tarik amarga atribut penghalang sing unggul. Segmen kasebut diramalake bakal nambah 1.7x saka regane saiki, ngasilake kesempatan tambahan kira-kira US $ 2.5 Bn.
  • Teknologi kemasan atmosfer sing dimodifikasi bakal luwih saka 40% pangsa pasar ing pungkasan taun 2031. Panjaluk teknologi kasebut bakal saya tambah amarga daya tarik estetika lan umur simpan sing luwih apik.
  • China bakal nyekel 42.3% pasar Asia Timur ing 2021, didorong dening basis konsumen non-vegetarian sing akeh.
  • Jerman lan Italia nuduhake potensial wutah sing dhuwur, kira-kira luwih saka 15% lan 13%, ing pasar Eropa, didorong dening kegiatan ekspor sing mundhak.
  • AS bakal nyekel luwih saka 84% pasar Amerika Utara, didhukung dening basis konsumen sing gedhe lan anane industri pangolahan daging sing wis diwasa.

Dampak COVID-19 ing Pasar Kemasan Daging

Kemasan daging entuk daya tarik amarga entuk manfaat kayata umur beting lan efektifitas biaya. COVID-19 nyebabake gangguan ing sawetara industri panggunaan pungkasan amarga pasar kemasan daging cilaka ing taun 2019.

Pandemi kasebut uga nyebabake gangguan ing rantai pasokan lan penjualan global. Umume bahan mentah disedhiyakake liwat impor. Pasokan mentah dikirim menyang produsen kemasan daging lan banjur menyang pedagang saka macem-macem negara kanggo bisnis lan pengiriman ing saindenging jagad.

Nanging, amarga watesan ekstensif sing dijaluk pandhemen ing pabrik manufaktur, pasar kemasan daging wis nyekseni kalem ing produksi lan adopsi.

Industri panganan lan omben-omben bakal ndhaptar wutah sing nggumunake ing jaman pasca-pandemi, sing bakal nyurung permintaan kemasan daging ing mangsa ngarep. Investasi sing kerep kanggo riset lan pangembangan diantisipasi bakal nambah dodolan ing taun 2020.

Tuku Laporan: https://www.futuremarketinsights.com/checkout/710

Lanskap Pasar Kemasan Daging

Pasar kemasan daging global akeh banget ing alam. Sebagéyan gedhé pangsa pasar dicekel para pemain pasar domestik lan lokal. Pemain utama ing sektor kasebut fokus ing ekspansi kapasitas produksi, saliyane investasi ing perbaikan teknologi.

Sawetara pemain utama sing beroperasi ing pasar kemasan daging global yaiku Amcor Plc, Berry Global Inc., Winpak Ltd., Sealed Air Corp., Mondi Group, Amerplast Ltd., Faerch Plast A/S, Bollore Group, Constantia Flexibles Group GmbH , Perusahaan Produk Sonoco, Thantawan Industry Plc lan Cascades Inc.

 

Babagan awake dhewe:

Future Market Insights (FMI) minangka panyedhiya utama intelijen pasar lan layanan konsultasi, kanggo klien ing luwih saka 150 negara. FMI kantor pusat ing Dubai, ibukutha finansial global, lan duwe pusat pangiriman ing AS lan India. Laporan riset pasar paling anyar lan analisis industri mbantu bisnis ngarahake tantangan lan njupuk keputusan kritis kanthi percaya diri lan kajelasan sajrone kompetisi sing angel. Laporan riset pasar sing disesuaikan lan sindikasi nyedhiyakake wawasan sing bisa ditindakake sing bisa nyebabake pertumbuhan berkelanjutan. Tim analis sing dipimpin ahli ing FMI terus-terusan nglacak tren lan acara sing muncul ing macem-macem industri kanggo mesthekake yen klien nyiapake kabutuhan konsumen sing bakal berkembang.

 

Contact:
No Unit: Menara Emas AU-01-H (AU), No Plot: JLT-PH1-I3A,
Menara Danau Jumeirah, Dubai,
Uni Emirat Arab
Inisiatif DMCC ACCESS MARKET
Kanggo Entuk Penjualan: [email dilindhungi]
Kanggo Entri Media: [email dilindhungi]
situs web: https://www.futuremarketinsights.com

Link sumber

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...