Kabar Kawat

Ganja Medis: Perusahaan pisanan sing entuk sertifikasi GMP ing Jamaika

ditulis dening editor

Grup Perusahaan Jamaika Murni (Jamaika Murni) ngumumake akuisisi aset produksi lan budidaya Timeless Herbal Care (Timeless). Timeless minangka perusahaan pertama ing Jamaika sing entuk sertifikasi GMP kanggo ekstraksi lan produksi ganja medis, lan perusahaan pertama sing ngekspor ganja medis kanthi sah saka Jamaika menyang Kanada. Akuisisi kasebut kalebu kabeh aset produksi lan budidaya Timeless, lisensi merek Timeless ing Jamaika, lan kepemilikan merek Timeless ing Brasil, Meksiko lan Swiss.

Print Friendly, PDF & Email

Nalika nggawe woro-woro kasebut, Co-Founder lan CEO Pure Jamaican Scott Cathcart ujar, "Timeless mbantu nyetel standar sing dhuwur kanggo industri ganja ing Jamaika, ora mung ing metode ekstraksi berbasis ilmu pengetahuan sing disertifikasi GMP, nanging uga babagan lan dhukungan. kanggo petani Maroons lan Rastafari minangka pimpinan program Pembangunan Alternatif. Kita seneng nggedhekake platform produksi bahan farmasi, pangiriman lan ekspor cannabinoid, psilocybin, lan molekul liyane sing asale saka tanduran saka pangkalan kita ing Jamaika liwat akuisisi iki.

Pendiri lan CEO Timeless Courtney Betty ujar, "Aliansi iki karo Jamaika Murni menehi akses Timeless kanggo produksi produk ganja kelas farmasi sing bisa diukur, kalebu produk sing nargetake nyeri lan kuatir. Platform manufaktur lan distribusi Jamaika murni minangka model kanggo industri, utamane ing ngendi ana kesempatan global.

Akuisisi kasebut didhukung dening Pemerintah Jamaika liwat Kementerian Perindustrian, Investasi lan Perdagangan (MIIC). Hon. Audley Shaw, CD, MP, Menteri Perindustrian, Investasi lan Perdagangan ujar, "Kita seneng banget ndeleng klompok perusahaan Jamaika Murni sing terus nggunakake visi global sing luar biasa kanthi kolaborasi karo pimpinan pasar awal Timeless Herbal Care. Misi Jamaika murni kanggo ngasilake produk ganja obat kelas dunia, farmasi kanggo ekspor global bakal mbantu Jamaika dadi pemasok cannabinoid utama ing saindenging jagad. Kita yakin iki bakal nggawe mesin ekonomi sing penting kanggo Jamaika.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar