Kabar Kawat

Pasar Marijuana Medis Tekan US $ 76.5 Milyar ing taun 2031

ditulis dening editor

Miturut panaliten anyar dening Persistence Market Research, pasar ganja medis global samesthine bakal nyekseni wutah sing dhuwur ing CAGR udakara 14.8% lan tekan regane $ 76.5 milyar ing taun 2031.

Ganja medis asale saka tanduran Cannabis sativa. Telung senyawa aktif utama tanduran yaiku tetrahydrocannabinol, cannabidiol, lan cannabinol. Ganja medis duwe macem-macem aplikasi ing bidang kesehatan lan terapeutik, kalebu perawatan utawa ngatur rasa nyeri, ngobati mual, kejang otot, ngatur kuatir, multiple sclerosis, kurang napsu, masalah turu, lan liya-liyane.

Faktor liyane sing nyebabake panjaluk ganja medis kalebu kemampuan kanggo ngatur utawa ngobati insomnia lan epilepsi. Miturut spesialis kesehatan, mariyuana medis minangka pilihan sing efektif kanggo ngatasi masalah sing ana gandhengane karo turu amarga bisa mulihake siklus turu alami wong sing owah amarga gaya urip modern saiki.

Mariyuana medis uga dikenal kanthi sifat anti-inflamasi sing kuwat. Bisa nambani inflamasi saka arthritis uga owah-owahan degeneratif ing lumbar, cervical utawa thoracic spine. Akeh pasien nggunakake mariyuana kanggo nambani rasa lara amarga inflamasi.

Perusahaan farmasi fokus kanggo entuk persetujuan saka panguwasa pemerintah sing beda kanggo nggunakake mariyuana medis kanggo tujuan perawatan.

• Ing September 2019, GW Pharmaceuticals nampa persetujuan saka Komisi Eropa kanggo EPIDYOLEX® (cannabidiol) kanggo perawatan kejang ing pasien kanthi rong bentuk epilepsi sing arang banget lan abot.

• Ing Oktober 2021, Canopy Growth Corporation ngumumake rencana kanggo ndarbeni Wana Entity, yaiku merek edibles ganja terkemuka ing Amerika Utara.

• Ing wulan Agustus 2020, MedReleaf Corp. lan BioPharma Services Inc. ngumumake persetujuan kanggo nindakake riset klinis kanggo ganja lan produk sing asale saka ganja.

Tombol Penting saka Sinau Pasar

• Wangun extract mariyuana digunakake digunakake ing sawetara saka sudhut aplikasi ing lapangan terapeutik minangka dibandhingake kembang pepe.

• Segmen manajemen nyeri seneng pangsa pasar dhuwur 48.8%, nuduhake panjaluk dhuwur kanggo mariyuana medis ing prosedur manajemen nyeri.

• 77.6% pangsa pasar ing segmen saluran distribusi dianakake dening apotek ritel, amarga pasar diatur kanthi rapet dening panguwasa pemerintah.

• Pasar Amerika Utara bakal tuwuh 5X ing taun 2031.

"Nambah prevalensi nyeri kronis lan epilepsi lan legalisasi mariyuana medis ing negara berkembang minangka faktor utama sing nyurung permintaan," ujare analis Riset Pasar Persistence.

Sapa sing Menang?

Produsen mariyuana medis sing unggul terus-terusan nggedhekake portofolio produk lan kehadiran pasar liwat strategi utama kayata persetujuan produk lan perjanjian distribusi lan kolaborasi.

• GW Pharmaceuticals nampa persetujuan saka Australian Therapeutic Goods Administration (TGA) kanggo EPIDYOLEX® (cannabidiol) kanggo perawatan epilepsi (2020). Solusi oral EPIDIOLEX® (cannabidiol) disetujoni FDA kanggo ngobati kejang sing ana gandhengane karo kompleks sclerosis tuberous.

• Tilray nandatangani perjanjian distribusi karo distributor lor gedhe kanggo dodolan ganja diwasa ing Kanada.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...