Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis negara | wilayah Jerman Warta Pamrentah Industri Hospitality Rapat (MICE) News Keslametan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pitulung! Industri pertemuan ing Jerman bakal ambruk

Industri pertemuan ing Jerman bakal ambruk
bantuan
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kahanan ing industri rapat lan insentif Jerman kudu dianggep dramatis. Ing Jerman, sawijining klompok lobi kanthi jeneng "Alarm Level Red" nuntut pamarentah supaya tumindak cepet kanggo njamin kelanjutan sektor MICE.

Iki diwiwiti sadurunge Berlin rencana kanggo dadi tuan rumah jagad wisata lan pariwisata ing ITB, acara industri plancongan paling gedhe ing saindenging jagad. ITB dibatalake menit pungkasan tanggal 28 Februari sawise eTurboNews mbadek tanggal 24 Februari 2020. Pembatalan menit pungkasan iki nyebabake kerugian sing signifikan kanggo perusahaan lelungan lan pariwisata ing kabeh pojok ndonya. ITB mbalekake sewa stand, nanging dhuwit sing akeh diinvestasikan ing acara, desain stand, akomodasi, transportasi udara lan staf suhu sing wis disewa ora dibalekake ing akeh kasus. Sawetara tujuan nandur modal mayoritas budget promosi taunan kanggo kawentar ing ITB, lan ana apa-apa ngiwa kanggo kawentar.

Nalika industri rapat wis ganti kanggo nggedhekake acara, sektor kasebut nandhang sangsara paling suwe amarga kunci lan pembatalan COVID-19. 4-5 sasi tanpa revenue ora bisa sustainable kanggo perusahaan ukuran apa wae.

MICE ngasilake 130 milyar Euros ing bisnis ing Jerman kanthi 1 yuta wong kerja langsung utawa ora langsung ing industri kasebut. Nggawe acara ilegal tegese nggawe bisnis MICE ilegal.

Wong sing makarya ing industri MICE kanthi ora langsung kalebu katering, industri bisnis budaya, bisnis desain kreatif, akomodasi, lan sektor transportasi, restoran, lan blanja. Nalika ngetung sektor iki tambah akeh amarga kerugian sing dialami industri Rapat Jerman lan Insentif, karusakan total bisa dibuktekake nganti 264.1 milyar Euro kanthi 3 yuta wong sing berjuang njaga pekerjaane.

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

SOURCE: Bisnis Tikus

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Share to...