Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Kabar Kawat

Mekanisme Ganja Medis Anyar kanggo Bocah-bocah kanthi Gangguan Spektrum Autisme 

ditulis dening editor

Cannformatics ngumumake yen wis ngidentifikasi 22 biomarker berbasis lipid anyar Cannabis-Responsive™ ing saliva bocah sing duwe kelainan spektrum autisme (ASD). Kabeh 22 biomarker pindhah menyang kisaran fisiologis sing biasane berkembang bocah sawise perawatan ganja medis sing sukses. Biomarker kasebut kalebu lipid sistem saraf pusat sing utamane ana gandhengane karo aktivitas seluler ing otak sing nuduhake potensial ganja medis kanggo mengaruhi fungsi neuron ing bocah-bocah sing duwe ASD. Panemuan kasebut nerusake kemajuan perusahaan kanggo ngluncurake layanan obat khusus minangka sumber kanggo panyedhiya kesehatan lan pasien sing pengin nggunakake obat lan produk adhedhasar cannabinoid kanggo nambani kondisi medis sing kompleks.

Perusahaan kasebut nerbitake temuan kasebut ing jurnal Cannabis and Cannabinoid Research ing makalah kanthi judhul, "Potensi biomarker Cannabis-Responsive berbasis lipid salivary kanggo ngevaluasi perawatan ganja medis ing bocah-bocah sing duwe ASD." Makalah iki minangka makalah kaping pindho saka studi ASD Pilot perusahaan. Makalah pisanan sing diterbitake ing Desember 2021 nggawe biomarker Cannabis-Responsive minangka alat universal kanggo ngukur dampak ganja medis. Loro-lorone makalah kasebut nuduhake potensial biomarker Cannabis-Responsif adhedhasar saliva dadi alat kanggo loro dokter sing ngobati pasien ganja medis lan perusahaan ilmu urip sing ngembangake obat-obatan lan aplikasi berbasis cannabinoid generasi sabanjure.

"Kanthi mbukak kunci mekanisme tumindak ganja medis, kita nuduhake manawa biomarker Cannabis-Responsive bisa nyedhiyakake perusahaan lan dokter ilmu urip alat anyar kanggo mangerteni peran ganja kanggo njaga homeostasis sistem saraf pusat ing bocah-bocah sing duwe ASD. Panaliten iki uga mbukak kesempatan anyar kanggo ngevaluasi perawatan ganja medis ing penyakit neurodegeneratif kayata penyakit Alzheimer, penyakit Parkinson lan ALS, ing ngendi sawetara biomarker Cannabis-Responsive berbasis lipid sing potensial iki dikenal duwe peran, "ujare Itzhak Kurek, PhD. , CEO lan cofounder saka Cannformatics. "Saiki kita bisa nambah modal sing dibutuhake kanggo miwiti platform layanan ASD lan ngembangake penyakit neurodegeneratif."

"Penerbitan makalah kaping pindho iki minangka momen penting kanggo Cannformatics amarga kanthi validasi teknologi kita lan jelas posisi kita minangka pimpinan bioteknologi ing perawatan ganja medis," ujare Kenneth Epstein Chief Commercial Officer lan cofounder Cannformatics. "Kita terus ngucapke matur nuwun marang bocah-bocah lan kulawarga sing melu sinau uga sponsor Canniatric lan Whole Plant Access kanggo Autisme. Temuan saka panliten iki ngluwihi pangarep-arep kita.

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar

Share to...