News

Lelungan lan plancongan plancongan: 10 perkara sing disenengi pria ing laut

0a1_5976
0a1_5976
ditulis dening editor

DETROIT, MI - Biyen, njelajah luwih disenengi wong wadon tinimbang wong lanang, kanthi kegiatan sing luwih disenengi kanggo jinis wanita.

Print Friendly, PDF & Email

DETROIT, MI - Biyen, njelajah luwih disenengi wong wadon tinimbang wong lanang, kanthi kegiatan sing luwih disenengi kanggo jinis wanita.

Maju kanthi cepet menyang kapal saiki, ujare CruiseCompete, lan saiki wis jelas manawa wong lanang lan lelungan pelayaran bisa - lan nindakake - bebarengan.


Olahraga, adrenaline lan ngulandara opsi lubèr, kang ndadekake vacation cruise pasangan sampurna utawa pilihan vacation kulawarga- lan liyane lan liyane kelompok wong sing pesen cruise minangka "trip wong".

Ing ngisor iki sing paling disenengi wong lanang ing segara:

1.) Food apik "24/7" - Casual prasmanan lan kafe gaya bistro nawakake item menu cahya. Ana kapal kopi karo pastries, lan hamburger stands, banget! Ing meh kabeh kapal, sampeyan bisa order pizza utawa layanan kamar 24. restoran Specialty nawakake leladen-mung pengalaman dining, nanging paling eateries teka-lan-pindhah, lan rasukan sembrono olèh.

2.) Hit Gym - Pengin terus sing bisa metu ing segara? Kapal saiki duwe trek mlaku lan gym lan peralatan canggih. Sampeyan bisa nindakake masakan pelayaran kasebut kanthi cara sing paling apik - mlaku sawetara puteran ngubengi trek ing ndhuwur dek kapal, nghirup udara segara sing seger.

3.) Tee It Up - Pemain golf Avid isih bisa seneng game ing segara. Saliyane simulator golf komputerisasi sing nyata lan nyata, akeh jalur pelayaran wis nggedhekake titik-titik ing sawetara lapangan golf sing paling kondhang lan tantangan ing donya.

4.) Olahraga Fun - The cruise lines wis nguripake piyambak menyang ngambang pusat hiburan lan kalebu inovasi kaya bowling alleys, Flowrider surfing pools, nduwurke tumpukan minger banyu lan tantangan rock-climbing tembok. Lan inovasi ora mandheg ing kono. Ing 2015, Royal Caribbean ngenalake simulator sky-diving pisanan ing kapal, Quantum of the Seas.

5.) Nglampahi Dina ing Pulo Pribadi - Pulo-pulo pribadi ing jalur pelayaran kalebu fasilitas kayata pantai lan olahraga banyu, snorkeling, penyewaan kapal lan kayak, lan kesempatan hiking lan nyawang.

6.) Adventures Unik - lelungan Cruise nawakake kesempatan kaetung kanggo wong looking for ngulandara lan mundhakaken ing tingkat adrenaline. Carnival Cruises njupuk lelungan kanggo Belize ing guwa iso lali lan eksplorasi alas udan demo, lan Crystal Cruises nempatno lelungan sing seneng kacepetan konco setir Ferrari, Lamborghini utawa Maserati kanggo eksplorasi sawijining Monaco.

7.) Bar Bir, Anggur, lan Cerutu - Kanggo sing luwih saka 21, bir internasional nampilake tandha tangan lan bir khusus lan sponsor pesta ngicipi bir khusus ing kapal. Kanggo langit-langit sing luwih canggih, garis kasebut menehi kesempatan ngicipi anggur lan bar cerutu.

8.) Selehake Bet- Kanggo " gambling wong ", sakbenere kabeh segara cruise ships fitur casinos ngambang sing operate nalika kapal ing segara, utawa nalika hukum lokal ngidini game ing port. Blackjack, roulette, poker , craps lan slot machine populer; cruisers veteran laporan sing kapal Newest Royal Caribbean kang fitur wilayah game paling gedhe. Lan akeh itineraries fitur bandar sing nawakake casinos adhedhasar tanah-.

9.) Spa Indulgence- industri laporan ngandika saklawasé siji-pihak saka tamu spa iku wong, lan iku ora aneh kanggo ndeleng wong seneng pijet, facials lan pedicures. Layanan populer liyane kalebu aromaterapi, hidroterapi lan thalassotherapy (pangobatan adhedhasar banyu laut).



10.) Nonstop Hiburan - Cruise line nuduhake ora sawetara karaoke cheesy- garis sing prodhuksi multi-yuta dolar, efek khusus- sarat hiburan extravaganzas. Blue Man Group, acara musik langsung sing nampilake grup musik saiki lan legendaris (KISS bakal judhul ing NCL's Norwegian Pearl ing November 2016, lan tumindak komedi standup (nampilake komedian sing kondhang) kalebu sing paling populer, nanging garis kasebut menehi hiburan kanggo saben rasa. .

Print Friendly, PDF & Email
Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.