Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality Jamaika News Pariwisata News Wire Plancongan

Mentri Bartlett kanggo Melu ing Commonwealth Business Forum

Bartlett xnumx
Hon. Edmund Bartlett, Menteri Pariwisata Jamaika - gambar duweni saka Kementerian Pariwisata Jamaika
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Pariwisata Jamaika Menteri, Hon. Edmund Bartlett, wis diundang kanggo melu diskusi panel tingkat dhuwur babagan cara kanggo mbuktekake masa depan industri pariwisata internasional supaya bisa nahan guncangan global, ing Forum Bisnis Persemakmuran 2022, sing dianakake ing Kigali, Rwanda.

Dina Rebo, 22 Juni, Menteri Bartlett bakal gabung karo sawetara pimpinan pamikiran global liyane kanggo ngrembug "Pariwisata lan Perjalanan Lestari."

Panelis liyane sing dikonfirmasi kalebu Menteri Gibraltar kanggo Bisnis, Pariwisata lan Pelabuhan, Hon. Vijay Daryanani; Pendhiri lan CEO, Space for Giants, Inggris, Dr Max Graham; CEO, Rwandair, Rwanda Yvonne Makolo; CEO, Africa Wildlife Foundation, Kenya, Kaddu Sebunya; lan Wakil Ketua, Teh Luxmi, India, Rudra Chatterjee.

Menteri Bartlett negesake manawa forum kasebut wis pas wektune. "Dhiskusi iki cukup pas wektune amarga kabeh tantangan sing diadhepi ekonomi global umume uga industri kayata pariwisata. Iku teka bebarengan kanggo diskusi kaya iki sing bakal mbantu kita nemokake solusi sing cocog kanggo nglindhungi tujuan lan ekonomi kita.

Diskusi panel bakal fokus babagan kepiye negara-negara Persemakmuran bakal mesthekake yen upaya kanggo pemulihan lan pertumbuhan industri bakal menehi prioritas kelestarian lan konservasi lingkungan, ing antarane wilayah penting liyane.

Menteri kasebut nyathet yen "industri pariwisata mung bakal lestari yen kita terus njupuk langkah-langkah proaktif kanggo mesthekake yen kita ngembangake pembangunan pariwisata sing nyukupi kabutuhan turis, industri pariwisata lan komunitas tuan rumah saiki tanpa kompromi kemampuan generasi mbesuk kanggo nyukupi kebutuhane para wisatawan. kabutuhan dhewe.”

Sawise mandheg ing Rwanda, Menteri Bartlett bakal lelungan menyang Lisbon, Portugal, Senin 27 Juni kanggo rawuh ing Konferensi Lautan Perserikatan Bangsa-Bangsa 2022. Dianjurake bebarengan karo Pamrentah Kenya lan Portugal, Konferensi kasebut bakal fokus ing, ing antarane, solusi sing dituduhake kanggo ningkatake pemulihan sektor pariwisata sing ana ing Tujuan Pembangunan Lestari Perserikatan Bangsa-Bangsa utawa SDGs. Utamane ing antarane yaiku - "Ngunggahake aksi samudra adhedhasar ilmu pengetahuan lan inovasi kanggo implementasine Goal 14: Stocktaking, kemitraan lan solusi."

Diskusi kasebut uga bakal ngubengi "promosi lan nguatake ekonomi adhedhasar samudra sing lestari, utamane kanggo Negara-negara Berkembang Pulo Cilik lan Negara-negara Kurang Maju."

Menteri Bartlett bakal dadi Pembicara Utama sajrone Acara Peluncuran Pariwisata Pesisir lan Laut Lestari, sing dianakake dening Panel Tingkat Tinggi kanggo Ekonomi Samudra Lestari (Panel Samudra) uga minangka acara sisih resmi, sing dianakake dening Panel Samudra, Pemerintah Kab Jamaika lan Pusat Stimson.

Menteri Bartlett ninggalake pulo iki dina iki, (Senin, 20 Juni), lan dijadwalake bali ing Setu Juli 2, 2022.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...