Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Jamaika News wong Pariwisata News Wire Plancongan

Menteri Bartlett Laments Tiwas Mantan Menteri Pariwisata Francis Tulloch

Mantan Menteri Pariwisata Jamaika Francis Tulloch - gambar duweni twitter
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, wis ngucapake belasungkawa marang kulawarga mantan Menteri Pariwisata, Francis Tulloch, sing tilar donya wingi (23 Juni).

Menteri Bartlett ujar, "dheweke minangka wong sing sejatine duwe peran integral ing ngembangake sektor pariwisata. Industri kita wis entuk manfaat akeh saka kontribusi Pak Tulloch, lan aku matur nuwun banget kanggo karya sing wis ditindakake kanggo mbukak dalan kanggo tuwuhing sektor kasebut.

Dheweke nambahake yen "Jamaika mourns karo kulawarga Pak Tulloch, sing nggawe tandha indelible ing sektor pariwisata minangka Menteri lan Menteri Negara "nyathet yen" passion kanggo pariwisata lan wong ana ing antarane sipat sing paling apik.

Menteri Bartlett uga memuji mantan Menteri amarga "komitmen kanggo njaga kapentingan para pengusaha cilik ing industri pariwisata, kalebu pemain ing subsektor transportasi darat lan kerajinan."

Pak Tulloch njabat minangka Menteri Pariwisata ing PJ Patterson sing dipimpin administrasi wiwit taun 1997 nganti 1999, sawise njabat dadi Menteri Negara ing Kementerian Pariwisata wiwit taun 1993 nganti 1995. Dheweke njabat dadi Anggota Parlemen St James Central wiwit taun 1972 nganti 1976, lan St. James West Central wiwit taun 1976 nganti 1980. Dheweke uga dadi Anggota Parlemen kanggo Hanover Eastern wiwit taun 1993 nganti 1997, lan njabat ing kapasitas kasebut ing St. James North Western wiwit taun 1997 nganti 2002.

Tilas anggota parlemen kasebut ditahbisake dadi diakon ing Gréja Katulik ing taun 2009 sawise ninggalake politik. Dheweke uga dadi jaksa lan diplomat. Dheweke diangkat dadi Konsul Kehormatan Federasi Rusia pisanan ing Teluk Montego ing taun 2014.

Pak Tulloch ninggalake bojone Doreen lan enem anak.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

Share to...