Warta Breaking Travel Caribbean Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Jamaika News Pariwisata News Wire Plancongan

Menteri Jamaika Ngelingake Pemain Pariwisata Babagan Rekrutmen Proyek

(HM DRM) Menteri Pariwisata, Hon. Edmund Bartlett (loro tengen) mbahas unsur-unsur saka Disaster Risk Management (DRM) Cithakan lan Pedoman Rencana karo Sekretaris Permanen ing Kamentrian Pariwisata, Jennifer Griffith (loro kiwa); Direktur Eksekutif, Asosiasi Hotel & Wisata Jamaika, Mrs Camille Needham (tengen), lan Presiden, Association of Jamaica Attractions Limited, Mrs. . Piranti kasebut uga kalebu Template lan Buku Panduan Business Continuity Plan (BCP). Gerakan kasebut minangka bagean saka inisiatif Kementerian lan badan umum kanggo ngembangake lan ngetrapake strategi komprehensif kanggo mbangun ketahanan ing sektor pariwisata. - gambar duweni saka Departemen Pariwisata Jamaika
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Pariwisata Jamaika Menteri, Hon. Edmund Bartlett, wis ngelingake para pemangku kepentingan pariwisata supaya ora ngisi daya individu sing pengin ngamanake kerja ing sektor kasebut. Ngelingake manawa iku padha karo scamming, Menteri Bartlett ujar manawa "ora ana sing mbayar agen utawa perantara apa wae kanggo kesempatan rekrutmen kanggo kerja ing sektor turi0sm saiki."

Ngomong babagan penyerahan resmi alat Manajemen Risiko Bencana (DRM) menyang pemain ing sektor pariwisata ing Hotel Pegasus Jamaika bubar, Pak Bartlett ujar manawa dheweke wis krungu babagan kasus-kasus ing ngendi para pekerja potensial dikenani biaya nganti $ 200,000 dening para perekrut.

Mungkasi nyebat tindak pidana, Menteri Bartlett nyathet manawa sapa wae sing kejiret melu kegiatan iki bakal dianggep minangka scammers, lan nambahake manawa "undhang-undhang kasebut bakal ditindakake."

Pak Bartlett uga nyathet yen ana panjaluk dhuwur kanggo para pekerja Jamaika ora mung ing lokal, nanging sacara global, nambahake manawa sektor pariwisata duwe tanggung jawab kanggo mesthekake yen para pekerja ora diapusi ing proses kasebut.

Pariwisata Jamaika Menteri Bartlett banjur nyerahake piranti DRM marang para pemangku kepentingan pariwisata, sing kalebu Template lan Pedoman Rencana Manajemen Risiko Bencana (DRM), lan Template lan Buku Panduan Business Continuity Plan (BCP). Dheweke nyengkuyung supaya nggunakake alat DRM menyang tingkat inovasi sabanjure lan ngowahi informasi kasebut dadi tumindak sing bisa ditrapake lan migunani kanthi fisik. Dheweke nyathet yen ngowahi informasi dadi tumindak mbangun kapasitas lan ningkatake daya tahan. Menteri ngelingake para pemangku kepentingan yen daya tahan minangka "kemampuan kanggo nanggapi kanthi cepet lan apik, pulih kanthi cepet, lan banjur tuwuh."

WTM London 2022 bakal ditindakake wiwit 7-9 November 2022. Register saiki!

Minangka bagéan saka inisiatif Kementrian kanggo ngembangake lan ngleksanakake strategi komprehensif kanggo mbangun ketahanan, Template lan Pedoman Rencana DRM, lan Template lan Buku Panduan BCP kanggo sektor pariwisata, dikembangake.

Tujuan utama Rencana DRM yaiku kanggo menehi panuntun sing jelas marang manajemen lan staf entitas pariwisata babagan infrastruktur dhasar lan prosedur operasi sing dibutuhake kanggo nyuda, nyiapake, nanggapi, lan pulih saka kedadeyan bebaya utawa kahanan darurat; nalika Buku Pedoman BCP nyedhiyakake pedoman kanggo entitas pariwisata babagan nggawe BCP kanggo nambah strategi pengurangan risiko lan pemulihan.

Ing sawetoro wektu, Direktur Eksekutif Jamaica Hotel and Tourist Association (JHTA), Camille Needham, sawise nampa batch saka alat DRM, ngandika "JHTA setya kanthi lengkap kanggo pendekatan sektoral kanggo masalah kaya manajemen bebaya alam lan antropogenik. lan owah-owahan iklim lan pengaruhe.

Nambahake manawa ketergantungan sektor kasebut ing sumber daya alam lan aktivitas adhedhasar iklim uga ndadekake rawan, ujare Ibu Needham, JHTA ngapresiasi pentinge ketahanan lan kelestarian minangka prioritas strategis kanggo industri pariwisata. Dheweke negesake manawa "manajemen risiko pariwisata penting kanggo analisa, penilaian, perawatan, lan ngawasi risiko sing diadhepi saben taun."

Direktur Eksekutif Dana Peningkatan Pariwisata (TEF), Dr Carey Wallace, Plt Direktur Jenderal Kantor Kesiapsiagaan Bencana lan Manajemen Darurat (ODPEM), Richard Thompson, lan Direktur Eksekutif Perusahaan Pengembangan Produk Pariwisata (TPDCo), Mr. Wade Mars, minangka salah sawijining pemangku kepentingan sing melu acara kasebut.

Fungsi kasebut dipungkasi kanthi presentasi sertifikat kanggo para peserta ing Program Pelatihan BCP sing bubar rampung sing difasilitasi dening TEF.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

langganan
Menehi saran saka
tamu
0 komentar
Umpan Balik Inline
Ndeleng kabeh komentar
0
Bakal seneng pikirane, mangga komentar.x
()
x
Share to...