Klik kene kanggo nuduhake spanduk YOUR ing kaca iki lan mung mbayar kanggo sukses

Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Tujuan Warta Pamrentah Industri Hospitality Italia News wong Pariwisata News Wire Plancongan

Menteri Pariwisata Italia: Kita bakal nyoba nyukupi kabeh panjaluk

gambar duweni saka Mauricio A. saka Pixabay

Menteri Pariwisata Italia sajrone pidato ing Assoturismo-Confesercenti njupuk masalah nampa jutaan luwih murah kanggo pemulihan pariwisata.

"Kita nyoba dadi kaya negara sing saingan, ngindhari larangan lan nggampangake wong manca ing Italia. Sing padha saka jajak pendapat ing Januari nemtokake Italia minangka negara pisanan sing ngunjungi, nanging nyatane nggawa Italia ing posisi kaping lima ing dhaptar kedatangan ing pungkasan taun, "ujare Menteri Pariwisata Italia Massimo Garavaglia.

Iki minangka salah sawijining topik sing ditangani dening Menteri Garavaglia sajrone pidato ing Assoturismo-Confesercenti (Federasi Pariwisata Italia, lan asosiasi sing makili kategori afiliasi ing perdagangan, pariwisata, lan layanan) kanthi judhul "Return to great beauty" sing dianakake ing Roma.

600 yuta kasedhiya vs 3 milyar dibutuhake

Garavaglia nandheske perlu kanggo nambah ndhuwur kabeh ing mlebu lan fasilitas akomodasi lan 600 yuta kasedhiya dening pemerintah mbuktekaken ngelawan cukup kanggo panjalukan saka 3 milyar.

"Kita bakal nyukupi kabeh panjaluk sing dadi dhasar kanggo adaptasi struktur kasebut. Malah ing digital kita isih kurang, "ujare menteri, nambah:

"Kita kudu setara karo negara liya lan uga nandur modal ing kualitas layanan."

Menteri kasebut uga ndemek masalah kekurangan staf musiman lan kudu golek solusi kanthi mancing ing antarane para penerima pendapatan kewarganegaraan. "Dheweke bisa nggunakake paling ora sapratelo saka panrima penghasilan ing proyek musiman. Solusi kasebut bisa uga ngidini akumulasi kanggo menehi insentif kerja, ninggalake setengah saka penghasilan.

Data pisanan ing rawuh

Minangka data pisanan babagan kedatangan, utamane ing kutha-kutha seni, menteri kasebut negesake kinerja apik sing diraih ing sawetara wulan kepungkur lan ramalan sing apik kanggo sabanjure.

Dheweke ujar manawa kudu "ngapikake lan nandur modal apa sing dibutuhake pasar saiki. Dina iki, pariwisata bersepeda akeh banget, lan kita nandur modal 5 milyar, nalika Jerman nandur modal 20 milyar ing merek sing padha, "ujare.

sektor metu Italia

Tuku lelungan online ndhaptar pemulihan sing signifikan ing taun 2022, kanthi niat tuku Spanyol mundhak 7% lan tekan 38% saka populasi, kaya sing dicethakake dening data sing diklumpukake ing laporan Digital Pulse Adevinta edisi kaping pindho.

Nalika nuduhake paningkatan sing signifikan, wutah iki luwih alon tinimbang data sadurunge pandemi. Miturut panaliten kasebut, nyatane, sadurunge COVID, 44% saka populasi nyatakake yen wis lelungan online.

Sajrone taun pisanan pandhemen, sawise lelungan mandheg amarga watesan sing ditrapake kanggo ngemot infeksi, angka kasebut mudhun dadi 15%, persentase 23 poin luwih murah tinimbang taun iki. Ing 2021, mundhak 16 poin dadi 31%, pemulihan sing saiki digabung karo angka 2022, kanthi nambah 7 poin dadi 38%, nanging isih 6 poin ing ngisor 2019.

Ing generasi

Nganalisa data kanthi turun-temurun, panliten kasebut nuduhake wutah ing kabeh kategori, utamane ing antarane wong sing umur 65 taun lan luwih, bagean saka populasi sing nyathet paningkatan 10 poin persentase antarane 2021 lan 2022, saka 25% dadi 35%.

Román Campa, CEO Adevinta Spanyol, nerangake kenaikan kasebut kanthi kasunyatan manawa pra-pandemi segmen iki digunakake kanggo nggawe tuku langsung ing agensi perjalanan offline.

"Sajrone pandhemen, dheweke entuk kabiasaan digital sing dibayangke ing tren kaya iki lan nerangake kenapa umume wong tuwa nggunakake Internet kanggo ngatur preian," ujare.

Dheweke nambahake manawa kabiasaan tuku iki bakal tuwuh ing taun-taun sing bakal teka, amarga generasi sing luwih digital munggah ing piramida populasi.

Sawise luwih saka 65s, kenaikan paling gedhe nomer loro dicathet ing antarane Millennials, nyathet ditambah 7 poin saka 35% dadi 42%, dene ing antarane anggota generasi Z, X, lan Baby Boomers, mundhak 6 poin persentase.

Ing taun 2021, lelungan peringkat kaping papat ing 5 ndhuwur kategori barang utawa layanan sing paling akeh dituku kanthi online, kanthi 31% saka populasi ing setahun isih ditandhani kanthi watesan lan langkah-langkah anti-COVID.

Berita sing gegandhengan

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.

Ninggalake Komentar

Share to...